Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Selectie pentru sibienii care doresc sa munceasca in Spania

Sibienii care sunt în căutarea unui loc de muncă în Spania, pot participa la o selecţie pentru domeniul agricol, organizată în perioada 9-11 ianuarie, la Craiova.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că selecţia se adresează persoanelor care deţin/sau nu NIE ( Număr de Identificare Străini) şi iar munca va consta în culesul căpşunilor.

“Sunt solicitate atât femei, cât şi bărbaţi apţi pentru munca la câmp, nu se solicită experienţă dar munca anterioară într-o fermă consituie avantaj. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni în perioada martie - mai 2013. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 38,63 euro brut /zi. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 83,73 euro asigurare medical”, spune Dana Radu, purtător de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Cazarea este oferită de către angajator. Transportul către locul de muncă se face cu autocarul, iar costul unui drum este de aparoximativ 95 de euro şi se decontează de angajator la plata ultimului salariu.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidenţele ANOFM la sediul AJOFM Sibiu (str. Morilor, nr. 51 A). Cei interesaţi se pot înscrie pe baza unui doasr care trebuie să cuprindă: copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni; CV model EUROPASS; cazier judiciar în original care să ateste că nu sunt antecedente penale; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”; o poză tip paşaport.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Desrobitu

Acum 9 ani

detin carte verde pentru munca in spania vorbesc spaniola am 35 ani si as dori sa lucrez in agricultura
Raspunde

Desrobitu

Acum 9 ani

detin numar de nie si as vrea sa lucrez in agricultura
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus