Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
10°C

O cisterna cu soda caustica s-a rasturnat in sensul giratoriu

Șoferul unei cisterne încărcată cu sodă caustică a intrat cu viteză prea mare în sensul giratoriu de la ieșirea din Sibiu, spre Sebeș, a derapat și s-a răsturnat pe mijlocul drumului. Echipajele de urgență au intervenit imediat, ca să împiedice declanșarea unui incendiu de proporții, informează postul de televiziune Realitatea TV.

”La intrarea în sensul giratoriu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, răsturnându-se pe partea carosabilă, în partea stângă a direcției de deplasare. Nu au rezultat victime omenești. TIR-ul transporta sodă caustică, însă, din fericire, încărcătura nu s-a vărsat pe șosea. A fost însă nevoie de intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ca să prevină declanșarea unui incendiu de proporții”, a declarat insp. Tudor Vasile, de la Serviciul Rutier Sibiu Șoferul a fost rănit ușor, dar a refuzat transportarea la Spital, pentru investigații medicale amănunțite. Circulația a fost îngreunată la intrarea în Sibiu, iar TIR-ul a fost ridicat de o macara după mai bine de două ore de la accident.

Comentarii

5 comentarii

***www.tribuna.ro/stiri/eveniment/ultima-ora-a

Acum 8 ani

Autotrenul TIR cu număr de Ungaria s-a răsturnat în sensul giratoriu de lângă aeroport(întersecţia dintre DN 1 T şi DN1), nicidecum la Veştem. De ce nu te documentezi şi din alte surse, măi diletantule?
Raspunde

cititor Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Uite aici alt link de unde vă puteţi documenta mai bine:***www.oradesibiu.ro/2013/01/16/video-tir-plin-cu-soda-caustica-rasturnat-pe-centura-sibiului-accident-cu-patru-raniti-la-cristian/
Raspunde

DEX

Acum 8 ani

In titlu Vestem, in articol iesirea spre Sebes. Profesionisti, nu alta...
Raspunde

observator critic

Acum 8 ani

Turnul Sfatului sunteţi de-a dreptul penibili!...De ce? Pentru că repetaţi o ştire care aţi postat-o anterior:***www.turnulsfatului.ro/18614/tir-cu-soda-caustica-rasturnat-pe-centura.html
Raspunde

Mitica

Acum 8 ani

He he, noi aici in Ardeal nu gresim, pentru ca suntem ardeleny , si daca totusi gresim este din cauza de mitici, din cauza de aureola boreala , ca taiam lemne si mi-a sarit un pumn in nas si din cauza de 1918, ce plmia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus