Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Infrangere in fata liderului. CSM Sibiu - Stiinta Bacau: 0-3

Voleibalistele de la CSM Sibiu au pierdut, marți, pe teren propriu, în runda a XV-a a Diviziei A1 de volei feminin, în fața formației Știința Bacău, liderul la zi al campionatului.

Băcăuancele au câștigat detașat în fața sibiencelor, care un au reușit să depășească bariera celor 20 de puncte. În primul set, echipa din Sibiu a pierdut cu 25-8. Chiar dacă adversarele au rulat aproape tot lotul pe care îl aveau la dispoziție, acestea s-au impus fără prea mari probleme și în următoarele două secvențe, cu 25-14 și respectiv 25-19.

Știința Bacău rămâne lider autoritar al Diviziei A1 la volei feminin, în timp ce CSM Sibiu stagnează pe poziția a 10-a, cu opt puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 174

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus