Marţi,
20.10.2020
Cer Senin
Acum
3°C

ACTUALIZARE Sibiu: elev de 18 ani, cu bastonul telescopic si briceagul in liceu

31 Ianuarie 2013 12:07

Actualizare, ora 15.21:

Potrivit unor informații de ultimă oră, tânărul prins cu arme albe asupra sa nu învață la Grupul Școlar de Construcții și Arhitectură „Carol I”, așa cum am prezentat în știrea inițială, ci este elev al Liceului Tehnologic „Henri Coandă” din Sibiu. 

 

știre inițială

Polițiștii de proximitate au găsit asupra unui elev de 18 ani, din Sibiu, mai multe arme albe fabricate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Tânărul, elev al Grupul Școlar de Construcții și Arhitectură „Carol I”, purta, în timpul orelor de curs, un briceag, un lanț metalic cu zale și un baston telescopic. Descoperirea a fost făcută, miercuri, 30 ianuarie, de polițiștii de proximitate arondați liceului Carol I, în urma unui control banal.  „Ieri, 30 ianuarie, în cadrul activităţilor preventive desfăşurate în incinta unităţilor de învăţământ, poliţiştii din cadrul Poliţiei de Proximitate Sibiu au identificat un elev, în vârstă de 18 ani, care avea asupra sa mai multe obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire (un cuţit tip briceag, un lanţ metalic cu zale şi un baston telescopic)”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ SIbiu.

Dosar penal

Elevului i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publica, a cuţitului, pumnalului (...) obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire (...), faptă prevăzute şi pedepsită de art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991, republicată”. 

Comentarii

2 comentarii

Mitea Iolanda ,director,Lic. ,,Carol I,,

Acum 7 ani

Referitor la acest articol,precizam ca elevul de 18 ani, nu apartine Liceului Tehnologic de C-tii si Arhitectura ,,Carol I,,.Va rugam insistent ,sa va informati corect si sa reveniti urgent cu o dezmintire pentru a nu afecta imaginea liceului nostru.
Raspunde

viorel

Acum 7 ani

@carol ca are o imagine foarte buna liceul vostru :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus