Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

"O poveste japoneza", dupa o piesa originala de Chikamatsu Monzaemon

Producția este o adaptarea după Chikamatsu Monzaemon şi marchează debutul regizorului Masahiro Yasuda în România. „O poveste japoneză” are la bază o piesă originală bunraku despre care se crede că este scrisă după o poveste adevărată din 1721.

Cu o distribuţie de excepţie care îi reunește pe actorii Ciprian Scurtea, Diana Fufezan, Florin Coșuleț, Dana Taloș, Raluca Iani, Adrian Neacșu, Viorel Rață, Tomohiko Kogi,Veronica Arizancu și Arina Ioana Trif, piesa aduce în fața publicului sibian un alt tip de teatru.

„Producţia Teatrului Naţional din Sibiu aduce un stil unic de joc ce face referire la spaţiul intim al camerei în care are loc ceremonia ceaiului şi presupune construirea unui întreg univers, prin corpul actorului, care îşi restrânge mişcările într-o formă neobişnuită. Regizorul Masahiro Yasuda creează un spectacol cu scene ce surprind prin varietate, în care se pune accent pe energia corpului. Povestea acestui spectacol se construieşte în jurul unei crime şi descrie societatea din punct de vedere al oamenilor slabi şi simpli”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

Spectacolui va avea loc vineri, 1 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul ”Radu Stanca”. Prețul unui bilet este de 15 lei sau 10 lei cu reducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus