Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Mediesenii au defilat la Cluj. U-Mobitelco – Gaz Metan: 59-84

Elevii lui Marcel Țenter s-au impus la o diferență de 25 de puncte, chiar dacă aceștia au rezolvat partida cu U-Mobitelco Cluj încă de la pauza mare.

Partida s-a încheiat cu victoria categorică a Gazului, scor 59-84. Medieșenii au câștigat toate cele patru sferturi, după cum urmează: 18-24, 13-29, 13-11, 15-20.

Marcatori:

Cluj: Nikolov 15 puncte, Silvasan 14 puncte

Mediaș: Shiloh 17 puncte, Ivanovic 15 puncte.

Țenter: Gata, fără greșeli!

Marcel Ţenter, antrenor CS Gaz Metan Mediaş, a spus, la finalul jocului de la Cluj, că medieșenii nu își mai permit pași greșiți. „Meci extrem de greu, presiune mare pe noi, pentru că noi nu ne mai putem permite să facem greșeli", a subliniat acesta, la Digi Sport.

De partea cealaltă, Niksa Bavcevic, antrenorul de la  „U” Mobitelco Cluj, și-a felicitat adversarii. „(…) nu am fost la nivelul jocului de azi, pentru că fanii noștri au fost fantastici, la fel și cei ai Mediașului. Adversarii au fost fantastici, dar din păcate nu și noi”, a spus Bavcevic, la Digi Sport.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează jocul cu Pinar Karsiyaka, din grupele EuroChallenge, de marți, 12 februarie 2013.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

radu

Acum 11 ani

felicitari baieti. sa speram ca o sa castigam in continuare in campionat sa ajungem acolo unde ne este locul. hai Gazu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus