Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

"Balul burlacilor" se joaca la CAVAS

„Balul burlacilor” este un spectacol pe care nu ai voie să-l ratezi dacă vrei să te bucuri de un weekend plin de voie bună. Spectacolul, scris de Willy Russel, este regizat de Nicu Mihoc şi îi aduce pe scenă pe Corina Vişinescu, Iulia Popa / Tania Anastasof, Oana Bârză / Alexandra Ceaca, Andreea Tăuşan / Anca Nicolae, Mihai Alexandru, Johnny Paraschiv, Alexandru Malaicu, Michael Paicu şi Adrian Grigoraş.

„Textul lui Willy Russel face parte din zona de texte din dramaturgia cotidianului, situaţii directe, clare, un comic de limbaj şi situaţii al timpului nostru. Pentru tinerii actori este o provocare datorită faptului că nu trebuie să joace, ci trebuie să fie în situaţie, limbajul folosit este cel actual şi nu presupune o construcţie clasică”, spune Nicu Mihoc.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 21:00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus