Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Johannis despre dosarele sale penale: " Nu le-am numarat. Cel putin zece"

Ajuns al doilea nume din PNL, partid aflat la guvernământ, Klaus Johannis nu exclude redeschiderea unor dosare penale pe numele său. Recent, Johannis a arătat că în România un dosar penal este ușor ”de deschis” și a dat exemplul său. ”Nu mi le doresc, dar nici nu pot să le exclud”, a răspuns primarul Sibiului, referitor la posibilitatea unor noi întâlniri cu procurorii. ”Şi eu am avut chiar multe dosare şi la Parchetul General, şi la DNA şi în alte situaţii. Oameni de bine au scris «lăcrămaţii» către poliţie, parchet şi cei de acolo sau apucat să mă cerceteze. Toate s-au finalizat aşa cum ştim, nu s-a găsit nimic în neregulă... Nu le-am numărat, credeți-mă. Cel puțin zece”, a spus Johannis despre numărul dosarelor de cercetare penală în care numele lui a fost implicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 720

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

K.Samuel

Acum 11 ani

N-ai de ce sa te temi. Acum este USL-ul la putere. O sa fie ca pe vremea lui Nastase. Nu l-ai auzit pe colegul tau de uniunea, Radu Mazare, ca in ciuda faptului ca a atribuit contractele de publicitate unei societati in cadrul careia a fost actionar, si este inca asociat cu administratorul societatii respective, in alte societati? Zicea ca asta-i viata, n-are nimeni ce sa-i faca. In limbaju-i specific, spunea probabil in cluse ca i se rupe de DNA si Justitie, pentru ca acum este USL-ul la putere.<br><br>Johannis, persoana careia ii recunosc toate meritele pe plan local, trebuie sa inchida de foarte multe ori ochii, trebuie sa inghita foarte multi porci, si trebuie sa scuze foarte multe, ca sa-si justifice prezenta in clica in care s-a bagat.<br><br>Nici macar castigarea titlului de capitala regionala pentru Sibiu, nu cred ca-i va spala imaginea.
Raspunde

Jos Basescu!!

Acum 11 ani

Jos Basescu!! sus Nastase!! sau jos Klaus !! sus cu ..... cine vreti voi .!!!!
Raspunde

bzn

Acum 11 ani

Sa vezi tu «lăcrămaţii» din parte ta cand o sa o iei pe urmele lui Adrian Nastase, corupt, lacom si bulangiu ca si tine!
Raspunde

bzn

Acum 11 ani

Ia uite, dracie, ca au inceput «lăcrămaţiile» pe alte site-uri, daca te-a mancat in poponeata sa vorbesti de funie in casa spanzuratului: : \"Hallo, Herr Klaus, ia da mataluta cautare pe goagalul colegului tau Marean: Johannis dosare penale sau Iohannis dosare penale, ca le gasesti acolo daca le-ai uitat numarul. Au avut grija altii sa le tina evidenta. Cu ce sunt ele? Faine, numai bune de un primar neamt, corect si cinstit: trafic de copii,furt de case in interes propriu, complice in furt de imobile in favoarea altora, abuz in serviciu, conflict de interese, etc...\" Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: ***www.realitatea.net/cate-dosare-penale-a-avut-klaus-johannis_1126427.html#ixzz2MdzQp4ui
Raspunde

SIBIAN

Acum 11 ani

Lai dori in puscarie cameleon si pupincurist crezi ca asa vei ajunge sai iei locu orcine vine in locu lui JOHANNIS te va bate la fundu gol asa ca deageba tot scormonesti si crosetezi intrigi si dosare nici o sansa omul asta spre deosebire de tine e curat ca lacrima asta nare neamuri si prieteni s-ai angajeze spre deosebire de tine asa ca laso mai moale a incercat basescu in 2010 si na reusit cu toate informatile mincinoase venite de la voi circotasi vise placute in continuare
Raspunde

bzn @SIBIAN

Acum 11 ani

Bai analfabetule, vai de capul tau, nu ai nici proprietatea cuvintelor. Pupincurist este unul care ridica in slavi si pupa in anus, asa ca tine, nu unul care critica, boule!De dosare idolul tau a zis, nu eu. Ia uite, «lăcrămaţii» de la adoratori... pacat ca se exprima doar aia imbecili si fara scoala.
Raspunde

ghici

Acum 11 ani

PTR> BZN TUesti pupacios in gaoaza sau in gaoz ALEGE
Raspunde

ghici

Acum 11 ani

PTR> BZN TU esti pupacios in gaoaza sau in gaoz ??..ALEGE!!!
Raspunde

pt bzn

Acum 11 ani

esti un ratat fara viitor,un mitic prost care nu stie numai sa comenteze minciuni despre johaniis si despre sasi si maghiari....da te n ma ta de retardat....meri la olteni si simtete bn
Raspunde

bzn pt. 9

Acum 11 ani

Nu, ghiolbane, imi place sa comentez negativ despre impostori ca Johannis, dar si despre analfabeti sau dobitoci asa ca tine si celalalt prostovan care posteaza din Sibiu. Nu are importanta etnia voastra, pe mine ma deranjeaza doar prostia si idiotii care o propaga!!! Faptul ca esti sas prost, dar din Germania, nu te scuteste sa fac bascalie si de tine!
Raspunde

pt bzn

Acum 11 ani

ok recunox ca s prost s am gresit. pot sa te pup in p_ul_a de cateva ori pe secunda ?
Raspunde

ANI cea frumoasa

Acum 10 ani

Uite că o \"lăcrămaţie\" a avut efect şi se pare că ăsta-i doar începutul, Herr! Se vede treaba că eşti speriat ca de bombe, din moment ce nu ţi-ai mai spus \"cujetările\" tale de doi bani în conferinţa de presă săptămânală. Eşti aşa de laş că ai băgat-o la înaintare pe purtătoarea de vorbe a Primăriei, deşi incompatibilitatea ta este personală şi nu priveşte instituţia primăriei. Nu ştiu ce naiba are Ani cu tine, să fie geloasă că ţie îţi plac bărbaţii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus