Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Avocatul Poporului tine noi audiente la Sibiu

Biroul Teritorial Alba Iulia al Instituţiei Avocatul Poporului a anunțat astăzi că reprezentanți ai instituției acordă audienţe la sediul Prefecturii Sibiu, din strada Andrei Şaguna, în data de 14 martie 2013, începând cu ora 10:00.

Ca și la întâlnirile similare desfășurate în lunile trecute, nu se fac programări, sibienii care au probleme în justiție urmând să fie primiți după principiul ”primul venit, primul servit”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

bravo

Acum 9 ani

din 6 in 6 luni cind se schimba caciula si iar peste ,6 luni . am la alba din sept. 2011 si a aruncat pisica in alta curte . cit de curind vor veni furcile peste voi . praful sa ales de tot ,industrie ,finante 100 miliarde ,economie, tara, au plecat oameni in bejenie , o sa ramineti doar cu rudele atrolitilor . cum sa stie baba chioara ,sa citeasca pe net , si sa vina cu trenul din catun ,miine .
Raspunde

capitala

Acum 9 ani

e plin sibiul de avocati si 2 facultati de drept nu va e rusine s-a vina de la tara [alba] s-a ne dea lecti asai cind avem parlamentari care pentru o functie o vinde si pe mamasa in guvernu ciorbea cine era ministru de interne sibianu nostru celebru avocat dejeu atunci s-au inpartit curtile de apel stiti ce motiv a bagat ca nu avem cladiri disponibile pe calea dumbravi sunt cladiri de poti s-a muti toata administratia din tara avem oameni pe care ni alegem
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus