Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Cum arata "Bobby" din Dallas la 64 de ani

Actorul american Patrick Duffy, devenit celebru graţie rolului "Bobby Ewing" din Dallas, a declarat recent că este singurul membru din distribuţia noii serii de televiziune, difuzată în prezent de TNT, care a aflat cine este cel care îl ucide pe J.R., personaj interpretat de regretatul Larry Hagman.

"Am rămas efectiv cu gura căscată. La propriu. Când producătorul mi-a spus, m-am trezit că am rămas cu gura căscată, spunând "Oh, Doamne". Nici în cele mai ciudate gânduri nu aş fi putut manipula astfel faptele pentru a ajunge la acest final. Sunt nerăbdător să văd reacţia telespectatorilor" , a declarat actorul, citat de www.hollywoodreporter.com.

Serialul de televiziune "Dallas" a revenit pe micile ecrane nord-americane, în iunie 2012, după o pauză de peste 20 de ani. Spre deosebire de alte seriale "defuncte" ce au fost readuse la viaţă în ultimii ani - "Melrose Place", "90210 Beverly Hills", considerate două eşecuri -, "Dallas" a readus pe micile ecrane "crema" distribuţiei originale, îmbătrânită, dar încă vioaie: infamul J.R. (Larry Hagman, 80 de ani), Sue Ellen, soţia etern umilită şi alcoolică (Linda Gray, 71 de ani) şi gentilul Bobby (Patrick Duffy).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus