Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

ISU Sibiu isi deschide portile prescolarilor si elevilor, la inceput de aprilie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu va fi, în săptămâna 1-5 aprilie 2013, gazdă pentru peste 1000 de şcolari, preşcolari şi elevi. Actiunea face parte din programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun” și le facilitează, astfel, doritorilor accesul în subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu îşi deschide în această săptămână porţile pentru toţi cei care şi-au manifestat intenţia de a petrece câteva ore în compania cadrelor Inspectoratului, de a cunoaşte mai bine tehnica de intervenţie din dotare şi  de a primi informaţii detaliate despre misiunile de intervenţie, prevenire şi salvare la care pompierii participă zilnic”, a declarat Silviu Albișor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 Activităţile au menirea de a le permite vizitatorilor „să înţeleagă mai bine cum se desfăşoară o zi din viaţa unui salvator şi de ce nu, să fie chiar ei, pentru câteva moment, prin folosirea echipamentelor de intervenţie din dotarea Inspectoratului”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus