Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Peste 1.500 de medieseni au iesit la protest: sustinem angajatii Romgaz | Video

În piața George Coposu din fața Primăriei, medieșenii au participat la mitingul organizat de administrația locală și sindicatele din cadrul industriei gazifere, în semn de protest față de intențiile ministrului delegat pentru Energie de a muta sediile Romgaz și Transgaz la București.  ”Am venit să susținem angajații Romgaz, pentru a rămâne în Mediaș, pentru binele orașului, pentru municipalitate, pentru toată lumea. Mitingul este o inițiativă bună și continuăm protestele până se va rezolva problema”, a declarat pentru Nova Tv una dintre participante. ”Am venit pentru porcii din București, să gate cu ei... gândesc ei prostia lor”, a mai adăugat un alt participant intervievat de televiziunea din Mediaș.
Primarul orașului, Teodor Neamțu, a vorbit în fața mulțumii despre interesele politice care stau în spatele intențiilor de mutare a sediilor Romgaz și Transgaz și despre efectele ”catastrofale” asupra municipiului Mediaș.
Protestele sunt gândite să continue și în zilele următoare.

 

Foto: captură Nova TV

Citește și Ministerul Energiei, după întâlnirea cu prefectul de Sibiu: Rămâne cum am stabilit!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

alex

Acum 10 ani

saracii oameni sa speram ca va ramane romgaz la medias daca nu bugetul mediasului va scadea cu 60% dezastru
Raspunde

cugetator

Acum 10 ani

VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CIT FURATI !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus