Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Peste 170 de locuri de munca oferite la "Bursa generala a locurilor de munca"

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Sibiu organizează vineri, 19 aprilie „Bursa generală a locurilor de muncă”. Bursa are ca scop prevenirea şi combaterea şomajului şi este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca fiind gratuită.

„Prin intermediul bursei generale a locurilor de munca organizate anul trecut au fost încadrate în munca 302 persoane. Pâmă acum 25 de agenţi economici din judeţ au confirmat participarea la bursa”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Cele mai multe locuri de muncă 146 - sunt pentru persoane fără studii superioare: confecţioner articole din piele şi înlocuitori, muncitori necalificaţi, agent de securitate, electricieni, sudori, lucrători în comerţ, casieri, cofetari, agenţi de asigurare. Oferta este completată de 25 de posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer mecanic, inginer constructor, inginer electromecanic, inspector asigurări, consilier juridic, manager).

Bursa va avea loc vineri, 19 aprilie de la ora 9:00, la Sibiu (la Cercul Militar) şi Mediaş (la sediul agenţiei).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus