Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Garaj nou si spalatorie proprie pentru Serviciul de Ambulanta Sibiu

Noul garaj al Serviciului de Ambulanţă Sibiu, care va putea să adăpostească 18 ambulanţe şi va avea şi o spălătorie, va fi finalizat luna viitoare, potrivit managerului Ovidiu Luca.

„Lucrările sunt finalizate în proporţie de 95%, şi după cum văd eu şi mi-a confirmat şi constructorul, cu siguranţă hala va fi terminată la termen, adică în 9 mai. Este o hală care este dotată şi cu spălătorie, în care încap două ambulanţe în acelaşi timp. Noi până acum nu am mai avut spălătorie, ci aveam o colaborare cu o spălătorie din oraş, unde ne duceam maşinile”, a declarat Ovidiu Luca.

Lucrările la noul garaj au început în octombrie 2012, după ce în urma unei expertize tenice s-a decis că vechiul garaj era într-o stare prea avansată de degradare ca să mai poată fi refăcurt.

Proiectul a costat 2.652.000 lei şi a fost finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Mir

Acum 9 ani

Incredibila de urata este aceasta constructie. Nu se incadreaza deloc in peisajul zonei respective. Se mai tine cont de PUZ in orasul asta?
Raspunde

Q`10

Acum 9 ani

de ce nu apare nimic scris despre parcarea refacuta vis a vis de policlinica POLISANO ,ca am auzit ca ar fi ,tot pentru ambulanta Sibiu???????
Raspunde

ambulanta

Acum 9 ani

felicitari domnule BOTTEHS sper s-a va cheme la taiat panglica
Raspunde

Gabor Gheorghe!!

Acum 9 ani

Faina tabla de scoc!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus