Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Garaj nou si spalatorie proprie pentru Serviciul de Ambulanta Sibiu

Noul garaj al Serviciului de Ambulanţă Sibiu, care va putea să adăpostească 18 ambulanţe şi va avea şi o spălătorie, va fi finalizat luna viitoare, potrivit managerului Ovidiu Luca.

„Lucrările sunt finalizate în proporţie de 95%, şi după cum văd eu şi mi-a confirmat şi constructorul, cu siguranţă hala va fi terminată la termen, adică în 9 mai. Este o hală care este dotată şi cu spălătorie, în care încap două ambulanţe în acelaşi timp. Noi până acum nu am mai avut spălătorie, ci aveam o colaborare cu o spălătorie din oraş, unde ne duceam maşinile”, a declarat Ovidiu Luca.

Lucrările la noul garaj au început în octombrie 2012, după ce în urma unei expertize tenice s-a decis că vechiul garaj era într-o stare prea avansată de degradare ca să mai poată fi refăcurt.

Proiectul a costat 2.652.000 lei şi a fost finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Mir

Acum 10 ani

Incredibila de urata este aceasta constructie. Nu se incadreaza deloc in peisajul zonei respective. Se mai tine cont de PUZ in orasul asta?
Raspunde

Q`10

Acum 10 ani

de ce nu apare nimic scris despre parcarea refacuta vis a vis de policlinica POLISANO ,ca am auzit ca ar fi ,tot pentru ambulanta Sibiu???????
Raspunde

ambulanta

Acum 10 ani

felicitari domnule BOTTEHS sper s-a va cheme la taiat panglica
Raspunde

Gabor Gheorghe!!

Acum 10 ani

Faina tabla de scoc!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus