Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Astazi incep lucrarile la Aeroportul Brasov

Societatea Vectra va începe astăzi lucrările la pista aeroportului din Brașov-Ghimbav, o investiţie de 17,7 milioane de euro. Pista va avea o lungime de 2.820 m şi o lăţime de 45 m. Lucrările sunt estimate că vor fi finalizate într-un an. Vectra Service este o societate brașoveană, controlată de omul de afaceri Marcel Butuza, care are în lucru reabilitarea mai multor străzi și în municipiul Sibiu. După finalizarea lucrărilor la pistă, se vor mai investi 800.000 de euro pentru turnul de control. Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu (foto), a anunțat că nu exclude o viitoare asociere cu cu Primăria Braşov pentru construcţia terminalului pentru care ar fi nevoie de 20 de milioane de euro. „Acest proiect este un lucru bun care merită atenţie, tocmai de aceea ieri am dizolvat Asociaţia pe care o constituisem împreună cu IAR Ghimbav şi Aerodromul Iosif Şilimon (asociaţie constituită în vederea amenajării unui aerodrom la Braşov – n.r.), ca să nu fie considerată un obstacol pentru proiectul aeroportului de la Ghimbav. Trebuie să vedem toate detaliile acestui proiect pentru a ştii la ce ne raportăm”, a precizat George Scripcaru, primarul Braşovului, citat de Adevărul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

12 comentarii

hahaha

Acum 9 ani

Astia sunt nebuni..o sa fie un zbor pe zi si ala numai echipajul... Mai bine faceau Comarnic Brasov ..si se ajungea intr o ora la Otopeni.. N au invatat nimic din exeperienta Sibiului
Raspunde

hihi

Acum 9 ani

Habar n-am ce scrie in acest articol :))) Poza imi fura toata atentia! :)
Raspunde

stefan

Acum 9 ani

ala chiar o stat la poza in pozitia asta? :))
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Parca-i din Lacul Lebedelor!!Te poti c**a pe tine cu stropi de atita ris!
Raspunde

brrrrrrrrrrr

Acum 9 ani

wuaaaaaaaaaaaaaaaaa...haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa.cei cu poponarul din poza?ha ha
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

La Ghimbav nu se poate efienticiza un aeroport din punct de vedere meteorologic. Aeroportul se construieşte cu prognoză din start de a avea cele mai puţine zile prielnice de zbor din toată ţara. Dacă vor să facă această investiţie imbecilă să o facă din banii lor. Sper că nu finanţează şi guvernul acest viitor pseudoaeroport. de ce credeţi că, comuniştii au lăsat oraşul Stalin fară aeroport; tocmai din cauza asta - din punct de vedere meteo este o tâmpenie să investeşti bani acolo!
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Noi o sa avem si autostrada finalizata si la ei tot n-o sa fie gata aerogara.
Raspunde

nicu

Acum 9 ani

tare pozaaaaaaaaaa. ps aeroport va fi gaata la sf asteeapta
Raspunde

@5

Acum 9 ani

bai uite am vorbit si recunoastem ..la***vestiti nu avem cum sa ne comparam cu Sibiul
Raspunde

lol

Acum 9 ani

Ala care face balet in poza este Aristotel Cancescu, coleg de partid si incompabilitati cu Klaus Iohannis!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

ce tot aveti cu bietu\' om? de ce nu admirati cu cat stil si eleganta ii serveste colegului Nita o carioca?
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

joseph nu cred ca e vorba de Nita. La ce ipostaza are ..mi e teama ca in off sa nu fie Klauss..si atunci ce naibii ne facem.. Noi cu cine votam?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus