Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Balkan Party cu Fanfara Transilvania in Bohemian Flow

Seara de sâmbătă aduce în Bohemian Flow "Fanfara Transilvania" care vine în faţa publicului cu un repertoriu variat, cu melodii menite să aducă voia bună.

„Cei 10 membri ai acestui grup reprezintă mai multe generaţii de muzicieni "rromani", care au ajuns la un rezultat rafinat în această formulă. Pasiunea lor pentru muzică, pentru propriul grup etnic şi de asemenea, a ţării în care trăiesc sunt transmise din tată în fiu. Având un repertoriu larg, care include "folclor" românesc din toată ţara, dar, de asemenea, interpretări personale şi extrem de originale ale unor teme muzicale care sunt recurente în Balcani şi prezente în repertoriul de Goran Bregovic şi Boban Markovic, "Fanfara Transilvania", de asemenea, cunoscut sub numele de" Fanfara Galan `s" este formată din muzicieni care reuşesc prin muzica lor să umple sufletele publicului cu bucurie”, spun organizatorii.

Concertul va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 21:30, pe scena Bohemian Flow Art&Pub.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus