Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Eveniment inedit în Sibiu. Do the Reggae Tribal Vibes va combina muzica digitală cu muzica live

Eveniment inedit în Sibiu. Do the Reggae Tribal Vibes va combina muzica digitală cu muzica live

Natty Ned, promotorul muzicii reggae din Sibiu, organizează un nou eveniment – Tribal Vibes – împreună cu Noni Groove, un chitarist care va acompania DJ-ul. Evenimentul din 30 noiembrie are loc în Faust Cafe und Discko, începând cu ora 22:00, iar Natty a pregătit un set bazat pe muzica reggae roots și new roots, pentru ca la ora 23:00 Noni să intre pe scenă, adăugând ritmurile sălbatice de chitară și percuție.

Do the Reggae #32 este evenimentul care îl aduce pe Natty Ned într-o nouă ipostază în Sibiu. DJ-ul va mixa alături de o chitară live „sălbatică”, după cum o descrie el, a unui artist din Arad pasionat de experimente muzicale – Noni Groove. Un maestru al percuției și al riff-urilor psihedelice de chitară, Noni vine la Sibiu în premieră pentru Do the Reggae. „Prima dată a fost natura, apoi percuția, chitara și abia după au apărut DJ-ii”, spune Noni.

Niciunul dintre artiști nu este la prima experiență de acest fel, Natty Ned a avut ocazia să combine muzica mixată cu muzica live în Cluj la lansarea albumului Mistah White și „a fost super”. „Am mai încercat să combin percuția cu muzica reggae și Dub, de fiecare dată a fost o experiență transcendentală”, explică Noni.

Seria petrecerilor Do the Reggae a început în 2012, în Bohemian Flow, iar în prezent continuă în același spațiu care și-a schimbat denumirea – Faust Cafe und Disko. „Au trecut șapte ani, cu bune și cu rele, cu evenimente la care a participat un număr impresionant de oameni sau mai redus, însă cel mai important este faptul că împreună am rămas uniți. Datorită vouă, celor care veniți la petreceri cu zâmbetul pe buze și știți să vă bucurați de muzică, Do The Reggae a devenit una dintre cele mai longevive serii de petreceri din Sibiu. Pentru acest lucru mă înclin în fața voastră,  vă mulțumesc și vă iubesc. Promit să fac tot posibilul ca pe viitor să invităm artiști talentați, astfel încât pe lângă obișnuitele DJ set-uri să ne putem bucura și de cât mai multă muzică live”, spune Natty Ned, organizatorul evenimentelor și omul care a pus bazele comunității Do the Reggae.

Evenimentul va începe cu o „încălzire”, melodii roots și new roots ale artiștilor Marcus Gad Meets, Tamal -River, Zafayah – New Day și multe altele. În partea de Dub publicul va asculta, cu siguranță, piesa Lion de la Wicked Dub Division și Michela Grena. Apoi, din boxe se vor auzi ritmurile de la Moving Up, Jump sau Bam Bam – „o piesă care nu va îmbătrâni niciodată”. Seara va debuta la ora 22, iar în jurul orei 23 Noni Groove va încânta publicul cu chitara live. Pentru miezul nopții Natty Ned a pregătit un mix de Dub pe care Noni îl va completa cu djembele (n.r. – instrument muzical de percuție). Petrecerea va continua până dimineață, iar pe lângă muzica reggae vor fi proiecții live. „Demult mi-am dorit să îmbin un instrument cu un negativ digital. De această dată eu voi pune câteva ritmuri și Noni va veni cu percuția live peste ele. De abia aștept să ne conectăm și sunt sigur că va ieși un vibe minunat”,explică Natty Ned.

Suportul pentru artiști va fi de 10 lei până la miezul nopții și 15 lei după. „Fiecare share, invite și mai ales fiecare recomandare verbală contează enorm pentru noi. Așadar, nu încetați să rămâneți parte activă a acestei mișcări și ea prin contribuția voastră va continua să crească și să înflorească, iar voi vă veți bucura de toate roadele ei”, concluzionează Natty.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus