Luni,
13.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Profi continua extinderea: Magazin nou in Terezian

După ce a închiriat lanțul de magazine AlComsib, Profi continuă extinderea în Sibiu, zilele trecute inaugurând cel de-al optulea supermarket din Sibiu.

Noul magazin are o suprafață totală de 785,21 metri pătrați și este amplasat în cartierul Terezian din Sibiu, pe strada Lungă.

Rețeaua de magazine Profi este deținută de fondul de investiții Enterprise Investors, cu sediul în Cracovia (Polonia). Potrivit cifrelor anunțate de polonezi, până acum cei de la Enterprise Investors au investit în România aproximativ 200 de milioane de euro. În afară de Profi Rom Food, cei de la Enterprise Investors mai dețin acțiuni la Macon Deva, la Siveco România și la SmarTree.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

#

Acum 10 ani

Multumim lantului de magazine pentru locurile de munca create in Sibiu, pentru painea pe care-o punem pe masa cu demnitate.
Raspunde

karla

Acum 10 ani

mai exact unde se afla?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus