Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Morgan Freeman a adormit in timpul unui interviu!

Morgan Freeman, în vârstă de 75 de ani, a adormit în timpul unui interviu pe care el şi actorul Michael Caine îl dădeau pentru promovarea noului film în care apar cei doi, "Now You See Me".

În timp ce colegul de platou Michael Caine, în vârstă de 80 de ani, răspundea întrebărilor puse de reporteri, Freeman a fost văzut aţipind de câteva ori în timpul interviului live, miercuri, cu prezentatorii unei emisiuni a postului US TV.

Freeman, cărora cei doi jurnalişti nu i-au adresat întrebări, şi-a revenit la jumătatea transmisiunii, dar a întâmpinat în continuare probleme în încercarea de a ţine ochii deschişi.

În "Now You See Me", Freeman interpretează împreună cu Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco şi Woody Harrelson, un grup de iluzionişti cunoscuţi sub numele de "Cei patru călăreţi". Aceştia îşi folosesc tehnicile de magie drept acoperire pentru a fura de la cei bogaţi şi a-i ajuta pe cei care au pierdut totul din cauza crizei economice, scrie Daily Mail.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

reporteri

Acum 10 ani

magari , putea sa intrerupa emisiunea pentru o cafea .Dar si cei care ia filmat si pusi pe ziar si internet . ... nu mai am cuvinte ......................
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Lui Morgan Freeman i-aş fi trecut cu vederea chiar şi sforăitul darmite moţăiala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus