Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

TIR cu haine, rasturnat la Talmaciu. “Sacalii" s-au adunat in jurul lui

Un TIR cu haine turceşti s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe DN7, între localităţile Boiţa şi Tălmaciu. Chiar dacă marfa nu s-a împrăştiat pe şosea, în jurul TIR-ului s-au adunat, la o jumătate de oră după producerea accidentului, mai mulţi membri ai comunităţii rrome din zonă.

Traficul, pe Valea Oltului, a fost blocat în această dimineaţă, după răsturnarea TIR-ului într-o curbă periculoasă de pe DN7. TIR-ul, încărcat cu haine, venea din din Turcia, iar șoferul acestuia a intrat prea tare într-o curbă și a pierdut controlul autotrenului. În urma accidentului, șoferul de rezervă al TIR-ului a rămas încarcerat în cabina autovehicului.

În TIR se aflau două persoane – șoferul mașinii și schimbul său, ambii de cetățenie turcă. Unul dintre aceștia a reușit să iasă singur din cabina răsturnată, însă nu a reușit să se înțeleagă prea bine cu polițiștii care au venit să cerceteze locul accidentului, pentru că nu cunoştea nicio limbă de circulaţie internaţională.

Încarcerat în cabină

Cel de-al doilea șofer a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

„Unul l-am găsit afară și celălalt a fost încarcerat, dar e conștient, e policontuzionat. E conștient, pare să aibă leziuni ușoare”, a explicat medicul SMURD Daniela Ţăranu.

Răspunzător pentru producerea accidentului se face șoferul care se afla la volanul TIR-ului.

„Un conducător auto aflat la volanul unui ansamblu TIR nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Anca Bloancă.

Fără succes

În jurul TIR-ului s-au adunat, la o jumătate de oră de la producerea accidentului, mai mult de 10 rromi. Unii dintre ei au trecut cu nonşalanţă de marcajele Poliţiei. Atenţionaţi, au declarat că nu vor decât să vadă ce s-a întâmplat. Câteva femei rrome au intrat în vorbă cu poliţiştii şi i-au întrebat de starea victimelor accidentului. După câteva minute, forţele de ordine au observat că, pe un drum lăturalnic paralel cu DN7 era parcată o Dacie papuc, la mai puţin de 50 de metri de remorca TIR-ului. Poliţiştii de la Rutieră nu au abandonat locul accidentului nici după finalizarea cercetărilor, iar TIR-ul a fost, în cele din urmă, remorcat de o autospecială.

La o distanţă de aproximativ 20 de kilometri de acest accident, tot pe valea Oltului, dar în județul Vâlcea, un alt TIR s-a răsturnat, în localitatea Câineni. TIR-ul încărcat cu televizoare, iar marfa s-a împrăștiat pe șosea. Şoferii care au circulat astăzi pe DN7 au avut de aşteptat zeci de minute, până când poliţiştii au terminat cercetările în zonele în care s-au produs cele două accidente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

michael

Acum 10 ani

ce ti-e si cu \"nemtii\" astia dom\'le...! prost obicei au sa sara imediat sa deie o \"mana de ajutor\" ...
Raspunde

joe

Acum 10 ani

Cei care au ajuns prrimii la fata locului erau ... ,,echipajele de tigani \" !!! :)
Raspunde

joe

Acum 10 ani

Cei care au ajuns prrimii la fata locului erau ... ,,echipajele de tigani \" !!! :)
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

\"... a intrat prea tare într-o curbă...\" Poate a intrat prea repede, cu viteza, ca \"tare\" se aplica la altceva :)))
Raspunde

@5

Acum 10 ani

tare de tot :)))))))))
Raspunde

@5

Acum 10 ani

adela se gandeste numai la chestii tari :))))))))))))
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

IP 5.15.82.202 : esti rautacios :)))
Raspunde

Observator

Acum 10 ani

Tiganii au venit la \"periat\" locul intrucat erau liberi, acasa. Asta pentru ca \"majoritarii\" erau la servici, sa plateasca darile catre stat, din care tiganii sa poata fi spitalizati cand se taie cu cutitul intre ei, sa primeasca ajutoare sociale si sa beneficieze de tot sistemul pe care daca nu-l pradeaza politicienii ii indestuleaza pe tigani...
Raspunde

goe

Acum 10 ani

Actiunea se numeste\"indienii periatori\"
Raspunde

eu

Acum 10 ani

pun pariu ca tiganii au sunat la 112 ....
Raspunde

eu

Acum 10 ani

pun pariu ca tiganii au sunat la 112 ....
Raspunde

r

Acum 10 ani

ia uite cum se strang sacalii in jurul acestui articol de rahat. Domnule redactor sef, daca nu mai aveti despre ce sa scrieti, trimite-ti-o pe Adela intr-o excursie de re-educare, poate-i platiti chiar o vizita de o zi la Auschwitz.
Raspunde

dada

Acum 10 ani

Sa rasturnam un tir in fiecare localitate cu otrava pentru sacali.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus