Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Cauti un loc de munca? AJOFM Sibiu are o oferta de peste 380 de posturi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că oferta locurilor de muncă, la nivelul judeţului Sibiu, a crescut, iar în ultima săptămână din mai, angajatorii pun la dispoziţia celor intresaţi 382 de posturi.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (251), Agnita (71), Cisnădie (31) şi Mediaş (29).

„Din totalul locurilor de muncă, 48 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea de calculatoare, analist cumpărări, asistent comercial, asistent director, documentarist ordonanţare logistică, economist, inginer de cercetare în controlul calităţii produselor alimentare, inginer de sistem software, inginer electromecanic, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, programator, proiectant inginer mecanic, şi şef proiect. Restul de 334 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus