Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
0°C

Competitie de Mountain Bike Cross Country in Parcul Sub Arini

Puma Club organizează în colaborare cu Asociația Sportivă „Tură în Natură” o competiție de Mountain Bike Cross Country. Acțiunea sportivă se desfășoară în cadrul Sibiu Challenge, un proiect care urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene.

„Cei interesați se pot înscrie pe site-ul www.turainnatura.ro sau la fața locului. Competiția se adresează tuturor celor interesați, are un caracter de dificultate ușoară ca și diferențe de nivel, dar conține și elemente care necesită un minim de abilități tehnice, cu un ușor grad de dificultate: urcări și coborâri repetate, traversarea unor zone înguste, trecerea prin iarbă și pe poteci, printre copaci, traversarea unor obstacole naturale.

Concurenții vor porni din Parcul Sub Arini - zona statuie Mihai Eminescu, începând cu ora 10:00 și vor parcurge un traseu de aproximativ 4.5 km până în Valea Aurie, în dreptul strazii Ludoș și înapoi”, spun organizatorii.

În funcție de numărul de înscriși, participanții vor fi împărțiți în mai multe manșe pentru a evita aglomerarea traseului și eventualele accidentări.

Traseul va fi parcurs o singură dată, concurenții cu cel mai bun timp se vor califica în finală în funcție de locul pe care termină. Manșa finală va decide câștigătorii.

La MTB CHALLENGE se pot înscrie doar posesori de biciclete tip “mountain bike” cu roți de 26’’ sau 29’’. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. În cazul în care există doritori cu vârsta sub 14 ani, aceștia pot participa doar însoțiți de un tutore legal. Toți concurenții trebuie să poarte cască de protecție.

Competiţia se va desfăşura sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Sub Arini.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus