Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

30 de artisti pe scena din Piata Mare la concertul "Simply The Best - Povestea Naiului"

Simply The Best - Povestea Naiului este evenimentul care aduce în faţa publicului sibian patru genuri muzicale, 30 de artiști, o scenă rotativă și decoruri spectaculoase.

“Melomanii sunt așteptați să ia parte la un show de zile mari în care Radu Nechifor și naiul său sunt vedetele principale. Tânărul artist sibian va cânta alături de 30 de artişti, care reprezintă genuri muzicale variate: pop, rock, clasic, jazz și folclor, în 5 iulie, în Piaţa Mare”, spun organizatorii.

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Ozana Barabancea care va fi reprezentanta jazz-ului, Felicia Filip care va reprezenta muzica clasică, băieţii de la Proconsul vor cânta pop-rock, şi Ionuţ Fulea care va reprezenta folclorul.

Pe lângă cei patru, alături de Radu vor urca pe scenă și Marius Preda, Cezar Cazanoi, Traffic Strings, DreamCatchers, o trupă de balet și alți tineri muzicieni talentați.

Concertul Simply The Best - Povestea Naiului se va desfășura începând cu ora 20:30. Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, prețul acestora fiind de 50 lei la categoria VIP și de 30 lei la categoria public. Acestea se găsesc online pe www.bilete.ro și www.eventim.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus