Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Fabrica de sticla de la Avrig nu face fata comenzilor si cauta sticlari

La Fabrica de Sticlă din Avrig lucrau în jur de 1200 de oameni înainte de Revoluţie. Astăzi au mai rămas doar o sută de angajaţi. Vin şi acum comenzi pentru zeci de mii de vase, pahare şi tot felul de obiecte din sticlă. Sunt la mare căutare printre francezi, germani, spanioli, italieni sau americani.

90% din producţie merge la export, iar fabrica de sticlă din Avrig s-a găsit, pentru prima oară după două decenii, în situaţia de a mai căuta sticlari ca să poată acoperi toate solicitările din Occident.

„Suntem nevoiţi să refuzăm comenzi pentru că nu mai avem sticlari specializaţi în toate tipurile de articole. Am avea să şcolarizăm cel puţin încă 80 de sticlari”, spune Mihaela Potzolli, director comercial al Fabricii de Sticlă Avrig.

Mai multe detalii pe digi24.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1975

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

$

Acum 10 ani

De ce nu cauta in arhiva fabricii si sa-i aduca inapoi pe o parte din fostii angajati? De ce nu dati datele de contact daca vor sa scolarizeze? Ca sa stie tinerii unde sa se adreseze...
Raspunde

simplu

Acum 10 ani

cauta in medias , sau polonia . La ei gazul sa dat ieftin ca la azomures ?
Raspunde

Magda-Sibiu- Schengen

Acum 10 ani

Cautati in Germania ! De ce nu ?
Raspunde

FOST, ANGAJAT.

Acum 9 ani

DOAMNA,MIHAELA,DE CE NU,EXPLICATI, SITUATIA CLARA,DE CE NU AVETI STICLARI.SITUATIA O CUNOASTE,SI ANGAJATII ACTUALI,SI FOSTII ANGAJATI,MAI PUTIN,CELOR LE DATI INTERVIU,CA IA-TI ABURIT,CU FEL DE FEL, DE MINCIUNI,CU SALARIUL,LA CARE LE DATI,STICLARILOR,900-1000,RON LA CAT.A.8.A.[MA REFER,BANI LUATI IN MANA]TOTI MESERIASII,SAU IMPRASTIAT,CA POTARNICHIILE,OR CA, SA FORMEZI UN STILAR BUN,STITI DIN EXPERIENTA,CA II TREBUIE, 10-15 ANI.ASA CA SA VA FIE, RUSINE,CA VA-TI,BATUT JOC DE BIETII, ANGAJATI-STIMABILA DOAMNA MIHAELA.
Raspunde

bpriss

Acum 9 ani

vai de capul vostru.caci sticlari buni o plecat pt ca la mesria de sticlar ar trebui sa fie platita ,iar voi v-ati batut joc de ei cu niste pitule!! Rusine voua!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus