Luni,
26.09.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul 29 iunie – 1 iulie aduce dansul în centrul Sibiului, precum și câteva piese de teatru, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Vineri, 29 iunie

De la sfârşitul acestei luni şi până la sfârşitul lunii august, Biserica Evanghelică CA Sibiu din Piaţa Huet va găzdui, în fiecare vineri la amiază, seria de concerte „Vinerea Verde”. Evenimentul de deschidere va avea loc astăzi la ora 12:15, ziua de sarbătorire a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, printr-un concert susținut cu un ansamblu de corzi, timpane, trompete, cor şi solişti. Concertul se va bucura de participarea sopranei Melinda Samson şi a mezzosopranei Elisa Gunesch.

Biletul de intrarea este de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Ferula Bisericii.

De la ora 19:00, unul din cele mai căutate spectacole prezentate la Sibiu, Faust în regia lui Silviu Purcărete, se joacă pe scena Fabricii de Cultură.

ilie gheorghe faust

Cei mai talentați studenți, cei mai creativi coregrafi se vor ȋntrece ȋn Piața Mică, începând cu ora 20:00, ȋntr-un maraton al dansului, în cursa pentru Marele Trofeu al Sibiu Dance Festival.

De asemenea, începând cu ora 22:00, la Imperium Pub este așteptat artistul sibian Charlie Fălămaș, care pregătește o seară acustică. Tânărul va prezenta atât creații proprii cât și cover-uri, iar intrarea este liberă.

charlie falamas imperium

Sâmbătă, 30 iunie

Micuții sunt invitați sâmbătă, de la ora 18:00, la punerea în scenă a spectacolului Hansel și Gretel, după Frații Grimm. Povestea va prinde viață pe scena Teatrului Gong. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, are o durată de 50 de minute, iar prețul unui bilet este de 9 lei.

Faust este reluat și mâine, de la aceeași oră, la Fabrica de Cultură, iar cursa pentru trofeul Sibiu Dance Festival continuă și ea.

sibiu_dance_festival

Sâmbătă seara, de la ora 22:00, Backyard Party se mută indoor și își așteaptă petrecăreții în Liquid the Club, cu un venue schimbat total și, foarte important, cu dress code- participanții trebuie să vină îmbrăcați casual, un lucru atipic pentru locația aleasă de organizatori.

Duminică, 1 iulie

Hansel și Gretel este reluat în ultima zi de weekend, de la ora 11:00. Povestea va fi prezentată din nou pe scena Teatrului Gong.

La Fabrica de Cultură, iubitorii de artă teatrală sunt așteptați seara de la ora 19:00, la Povestea prințesei deocheate. Mai multe detalii despre piesă cât și despre biletele disponibile, se găsesc pe site-ul oficial al Teatrului Radu Stanca.

povestea printesei deocheate

Filmele disponibile la cinematograf weekend-ul acesta pot fi consultate AICI

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus