Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
-0°C

Oferta pentru sibieni: 145 de locuri de munca in Germania in domeniul hotelier – gastronomic

Sibienii care vor să muncească în Germnai sunt aşteptaţi în perioada 5-6 septembrie la preselecţia organizată de EURES România, care dispune de 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic.

Pentru activitatea sezonieră în Germania la selecţie se vor face recrutări pentru meserii ca barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

„Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2). Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, începand cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850 - 1950 euro brut/lună pentru barman şi 1500 – 2100 euro brut/lună - în funcţie de calificare şi experienţa profesională pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptamână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de catre angajator gratuit / contracost - 270 euro/luna, iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experientă în domeniu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

- cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Sibiu);

- copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

- C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană;

- cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

- adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru munca/Clinic sănătos”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

siby

Acum 9 ani

Ce salarii mari se ofera in anunt!! Adevarul este ca nu ramai cu mai mult de 1000 E netto dupa ce platesti comisioanele, impozitele, alte taxe surpriza...oricum e mai mult decat in tara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus