Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Dan Condurat, presedinte al PRM Sibiu. Facem din Selimbar ce este Waterloo pentru englezi!

Fostul primar al Sibiului Dan Condurat a fost înștiințat printr-o decizie a Biroului Permanent Național al PRM că este noul președinte al organizației județene. Condurat îl înlocuiește în funcție pe Eugen Rotărescu, exclus din partid în aceeași ședință. ”Ca primă misiune, trebuie să pregătim congresul partidului din 20 iulie de la București. Ca o misiune personală, și pentru asta am promisiunea domnului Vadim Tudor de a mă sprijini, vreau să facem din Șelimbăr ce este Waterloo pentru englezi. Vreau să facem acolo un punct de atracție turistică în amintirea unei mari bătălii”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Dan Condurat.
Bătălia de la Waterloo a avut loc la 18 iunie 1815, în apropierea localității Waterloo din Belgia de astăzi, la 18 kilometri sud de Bruxelles, opunând o armată franceză condusă de Împăratul Napoleon unei armate a celei de-a Șaptea Coaliții, aflate sub comanda ducelui de Wellington și a feldmareșalului von Blücher. Bătălia s-a încheiat cu victoria decisivă anglo-aliaților și prusacilor, victorie ce pecetluiește practic sfârșitul Imperiului napoleonian. (sursa wikipedia)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Radu

Acum 10 ani

Pai da,o sa fie multe gropi asa cum erau pe in Sibiu pe vremea cand era primar.
Raspunde

cabuta

Acum 10 ani

Sa faci din Selimbar ce-ai facut din Sibiu.Trai pe vatrai.
Raspunde

xxx

Acum 10 ani

la al catelea partid este con-durat? vai de capul lui !!! cati membrii mai are partidul asta?? oricum,indiferent de numarul lor,iii termina conduratul calator..!!cat despre selimber....sa fim seriosi.....!
Raspunde

adiarc

Acum 10 ani

cea mai mare injuratura posibila acest Condurat....Sibiul arata catastrofal in timpul mandatului acestuia
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Condurat a facut Sibiul de c--at.
Raspunde

Mort si ingropat

Acum 10 ani

Azi moshu cel sugaciu e mort (a carei amintire ca \"primare\" produce unanim fiori...brrrr!). Prost mare in viata. Uitati-l!
Raspunde

horsti

Acum 10 ani

bravo TURNU SFATULUI ,l-ati facut pe Condurat carne de tun pt postacii insetati de injuraturi ,nu ca n-ar merita apostrofari din plin pt dezastrul facut in sb pa timpul mandatului lui ,cu ocazia asta mai apare si aceasta fosila la vedere ,am crezut ca e plecat din tara si cand a comparat sibiul cu waterloo sper ca era treaz nu manga ca pe vremuri
Raspunde

c - o - ndurat

Acum 10 ani

jalnica politica de cadre a distrus PNT -CD -ul.Atentie, PNL, nici Base nu te poate omora daca stii sa -ti cultivi membrii de calitate ;daca te preocupa doar conservarea puterii unor oameni (...) disparitia e lege.Alzara... liberal (in criza de luciditate)
Raspunde

istoric

Acum 10 ani

fara CVT partidul nu mai are valoare , conspiratie din inprejurimi , la SELIMBAR este istoria Sibiului , dar si a Transilvaniei . Traiasca marea unire !
Raspunde

@Radu (IP 5.158.152.109)

Acum 10 ani

pe p.zda mumata ca acum putine gropi sunt si se circula excelent, dobitocule
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

pentru ca a indurat -> ca o indurat -> c-o-ndurat -> CONDURAT destul Sibiul!! BAAAAA!! l-ati gasit pe alcoolistul asta? in ce bodega statea ascuns??
Raspunde

Moliile

Acum 10 ani

Frate, de ce l-ati scos p\'-asta de la naftalina ?
Raspunde

haha

Acum 10 ani

gata, s-au terminat proviziile ? ai iesit la ciolan ?
Raspunde

Catre contestatorii lui Condurat

Acum 10 ani

Cand era Condurat primar (1996-2000), era in vigoare vechea lege a Finantelor si Primaria nu avea dreptul sa retina sumele provenind din taxele locale. Sibiul a avut pana in anul 2000 un buget de 10 ORI MAI MIC DECAT CEL DE DUPA ANUL 2000. De aici si diferenta intre cum era intretinut Sibiul inainte si dupa anul 2000.
Raspunde

siby

Acum 10 ani

PRM?PNT?CDR?Ce draq de partide mai sunt astea si pe cine interesesza ce Waterloo sau Marasesti sau altceva vrea sa faca ariciul asta? Are bani personal ptr. asa ceva? De ce nu face un Aqua Park in Selimbar sau un turn pentru parasutisti!?!?Ha,ha,ha...e de rsul curcilor!
Raspunde

rosu

Acum 10 ani

Mai bine faceti un punct de informatii, acolo la Selimbar. Si spuneti adevarul despre ce a facut de fapt Mihai: a cucerit Ardealul pentru Rudolf al II-lea, iar legionarii lui au jefuit si pradat toate localitatile pe unde au trecut. Cu acordul lui, bineinteles, ca bani penrtu sold - ioc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus