Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Muzeul Brukenthal lanseaza o noua gama de suveniruri "I love Brukenthal". Promovarea o fac motanii Antonello si Donatello

Din iulie, în cadrul campaniei de susţinere „I love Brukenthal”, Muzeul Brukenthal lansează o serie de nouă produse tip suvenir pentru turişti, dar şi pentru sibieni. Lista de suveniruri cuprinde o cană, un magnet decorativ, puzzle, breloc, mouse-pad, tricou, plasă de hârtie, set suporturi pahare şi sacoşă din in.

În această etapă de promovare, imaginea campaniei o reprezintă mascotele Palatului Brukenthal, motanii Antonello şi Donatello.

„Între sursele de inspiraţie menţionăm două trenduri consacrate în promovarea zilelor noastre: campania „I Love NY” (1977) şi o campanie britanică ce a eşuat în lansarea iniţială din 1939, fiind redescoperită în 2000: „Keep Calm and Carry On”. Seria de produse a fost realizată în urma a şase luni de testare a pieţei când s-au vândut aproximativ 600 de suveniruri (căni şi magneţi decorativi) cu Antonello şi Donatello”, spun reprezentanţii muzeului.

Preţul suvenirurilor variază între 2,50 lei cât costă un breloc şi 25 lei, preţul unui tricou pentru adulţi. Astfel, un magnet decorativ costă 3 lei, o plasă 4 lei, un puzzle 8 lei, o cană 9 lei, o sacoşă de in sau un mouse-pad 10 lei, un set de suporturi pentru pahare 14 lei şi 21 lei un tricou pentru copii.

„I love Brukenthal” este o campanie de susţinere a muzeului lansată în luna mai. Prin campania „I Love Brukenthal”, Muzeul Naţional Brukenthal „propune revenirea la recunoaşterea actului individual al patronajului cultural ce se adresează prin intermediul instituţiei muzeale comunităţii locale, naţionale sau europene din care aceasta face parte prin anvergura proiectelor pe care le desfăşoară”.

Acces gratuit în muzeu în 26 iulie

Sibienii care sunt tentaţi să cumpere unul dintre cele nouă suveniruri, pot face şi o vizită în muzeu, gratuit, vineri, 26 iulie, când cu ocazia aniversării Baronului Samuel von Brukenthal, vizitatorii nu vor fi taxaţi la intrare.

„În 26 iulie, când e ziua de naştere a Baronului Samuel von Brukenthal, accesul vizitatorilor în Palatul Brukenthal este gratuit”, spun reprezentanţii muzeului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

dan alexa

Acum 10 ani

Am fost, le-am vazut si n-am inteles nimic. Cum poti face promovare unui muzeu cu niste produse care nu au nicio treaba cu acesta, pe care apar doua pisici grase. Nu inteleg cine a \"testat\" piata vreme de juma\' de an dar toata strategia asta de marketing este demna de cascadorii rasului. Cine a fost cu ideea merita o stea pe aleea lui Chiriac
Raspunde

mia pentru dan alexa

Acum 10 ani

Am vazut in poza de mai sus pe Baronul Samuel Van Brunkenthal in cate am inteles in 26 iulie este ziua baronului si intrarea este libera si atunci precis gasesti produse cu el .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus