Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Liberalii din Medias joaca sah. ”Sprijinim sportul de masa”

Organizația de tineret a PNL Mediaș a organizat la sfârșitul săptămânii trecute un turneu de șah ce s-a desfășurat după toate regulile federației internaționale de șah. Liberalii susțin că și-au dorit prin acest turneu să reînvie o tradiţie mai veche a liberalilor în oraşul de pe Târnava Mare şi să sprijine organizarea turneului „Cupa de Vară  a Şahului pentru Tineret“. ”Deschiderea oficială a fost făcută de preşedintele Organizaţiei Municipale TNL Mediaş, Păltan Radu Dan, care  a sprijinit organizarea acestui turneu, fiind alături de tinerii participanţi pe întreaga durată a competiţiei. S-a jucat  în sistem elveţian de 9 runde în conformitate cu normele FIDE şi ale FR SAH România, turneul fiind asistat de un arbitru naţional, Deliman Emil”, se arată într-un comunicat de presă.  
”Prin implicarea în organizarea acestei competiţii am dorit să sprijinim în continuare sportul de masă, să dezvoltăm performaţa sportivă în şcoli şi licee, performanţă care  trebuie răsplătită. Există copii foarte talentaţi în oraşul nostru, campioni naţionali, şahişti foarte buni şi de aceea este necesar să le oferim toate condiţiile şi şansele de afirmare”, a declarat Emil Deliaman.                                   
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus