Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
0°C

Pilotii din Raliul Sibiului au vizitat Muzeul din Dumbrava. "Este o zona fantastica"

Piloții înscriși la Raliului Sibiului au avut un moment de relaxare, marți seara după prima zi de recunoașteri, și au vizitat Muzeul Civilizatiei Populare Tradiționale ASTRA.

Printre piloții străini care au făcut această vizită se număra Zoltán Bessenyey, János Puskádi, Antonín Tlusťák, Jaroslav Orsák și Bryan Bouffier, iar din România au fost prezenți, printre alții, Alex Filip, Sorin Badea, Danny Ungur, Vlad Cosma, Adrian Dragan, Sebastian Itu, Vali Bradateanu, Bogdan Stanoev, Radu David, Mihaela Beldie, Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu.

„Este o zona fantastică. Mă bucur că am avut prilejul să vizităm acest muzeu în aer liber. Chiar dacă a fost o vizită scurtă am reușit să ne încărcăm bateriile cu energie pozitivă pentru aceasta etapă care se anunță foarte spectaculoasă”, a spus Bryan Bouffier, unul dintre favoriții de la Sibiu. 

„Muzeul este locul meu de alergare preferat și a fost interesant că am ajuns acolo cu un tramvai electric mai ales că acesta este folosit pentru punerea în scenă a unei piese de teatru. A fost o experiență plăcută”, a spus și Alex Filip, liderul clasamentului național la clasa mașinilor cu tracțiune pe două roți.

Miercuri este ultima zi de recunoașteri pentru piloții înscriși la Raliul Sibiului. Joi, 25 iulie, sunt programate calificările și shakedwon-ul iar începand cu ora 20:00 acțiunea se mută în Piața Mare pentru parada mașinilor și startul festiv.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus