Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fotoreportaj cu Ponta la Raliul Sibiului. Anul trecut era huiduit, acum a fost aplaudat| Video

Mai bine de o oră a durat ”cursa” mașinii pilotată de Titi Aur – Victor Ponta pe traseul strada Mitropoliei – Piața Mare – Turnul Sfatului. Asaltat de sibieni, Ponta a coborât din mașină la fiecare solicitare, a dat autografe și s-a fotografiat cu toți cei care i-au cerut acest lucru. În ”baia de mulțime”, premierul României a fost degajat, a glumit și a răspuns la orice întrebare i-a fost adresată.

Ponta participă la Raliul Sibiului pentru a promova mesajul unei campanii privind siguranța rutieră. ”Vom deschide vineri toate cursele din program, împreună cu Titi Aur. Îi felicit pe cei care organizează la Sibiu acest eveniment, cel mai important din România în acest domeniu. Sper să am o după-amiază plăcută, al fel ca în vremurile bune, când puteam să particip la raliu”, spera premierul legat de ziua de vineri.
Până la curse, joi seara Victor Ponta a ieșit la o întâlnire cu sibienii, după ce acum un an, tot la Raliul Sibiului, câțiva l-au huiduit când premierul a venit să înmâneze premiul competiției. De această dată însă, ieșirea lui Ponta a fost una ce poate fi caracterizată drept ”o baie de mulțime”: lumea a căutat să dea mâna cu premierul, să îl fotografieze, să îl aplaude.

S-a schimbat înconjurat de gărzi de corp

”Nu știu dacă o să particip la startul oficial. Să văd dacă am timp să mă schimb, nu pot să merg așa”, arăta Ponta înspre costum și cravată, la finalul întâlnirii cu oficialitățile locale ce a avut loc la Consiliul Județean Sibiu.
Timp a găsit premierul, astfel că atunci când mașina cu numărul 0 intra pe strada Nicolae Bălcescu, copilotul Victor Ponta sărea în mașină în costumul luat de acasă. ”Am fugit fără să știe soția”, glumea mai târziu premierul.
După traseul Bălcescu – Tribunei, în capătul străzii Mitropoliei mașina în care era Ponta a fost blocată pur și simplu. Sibienii au sărit la pozat și cerut autografe. ”Uite, tati, în dreapta, acela e premierul României”, își ridica un părinte feciorașii pe umeri pentru a vedea mai bine.
Între timp, lui Ponta îi este adusă costumația oficială a competiției, așa că premierul își schimbă hainele în mașină. Ascuns de ochii privitorilor de ”zidul” format de gărzile de corp.

Ca o vedetă

Ponta a fost degajat. A povestit și râs cu piloții pe care i-a întâlnit, a stat la povești cu presa care roia în jurul mașinii în care tot urca și cobora. ”Mai puteți, măi copii, să faceți fotografii?”, întreba mai mult pentru sine o femeie cu telefonul tot ridicat pentru a filma și fotografia.
”Mă simt și eu ca o vedetă. Acum că sunt Titi Aur. A fost profesorul meu, m-a învățat tot ceea ce știu”, spune la un moment dat Ponta. ”A fost un elev bun”, dă replica Titi Aur.

Nu, nu vreau să și conduc. Decât să fiu un pilot slab, mai bine un copilot foarte bun”, Victor Ponta

Alături de premier a venit și medicul Livia Ognean, inițiatoarea campaniei Baby Care, acțiune ce are drept scop colectarea de fonduri pentru dotarea secției de terapie neonatală a Spitalului județean. Ponta a apreciat campania și mesajul acesteia, drept pentru care a primit de la medic trei stickere pe care le-a lipit pe mașina al cărei copilot va fi mâine.

Fotografii de Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

CIUF

Acum 10 ani

Faptul ca a fost aplaudat spune multe despre sibieni. Sa ajungi sa aplauzi un plagiator, un mincinos notoriu e grav. Sa nu va mai plangeti pe-aici ca guvernul nu face si nu drege ...
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Hai ma nu fi ciufut....poate daca ii faceti statuie si lui si lui Dragnea ..poate poate va da ceva...ca sincer altcumva su teti cu zero sanse
Raspunde

bravo

Acum 10 ani

am trait sa o vad si pasta , ha , ha .
Raspunde

4

Acum 10 ani

Să îmi bea s....a Pontatrântorul!
Raspunde

Ponta si Cacarau.

Acum 10 ani

Sa ne sufle in KuRrrr !!!
Raspunde

Cristi

Acum 10 ani

1 singur om am auzit sa-l aplaude... si l-am rugat frumos sa inceteze... si m-a ascultat!:)) a zis: \"glumeam oricum!\"
Raspunde

nedumerit

Acum 10 ani

de ce trebuie aplaudat, huiduit, etc? de ce sa nu-l IGNORAM, pur si simplu? asta cerseste prin actiunile lui, atentie sporita, recunosterea unor lauri nemeritati! doar asa isi va reaminti conditia de om simplu, ajuns intr-o functie trecatoare printr-un joc, angajat al nostru si nu superior!!!
Raspunde

Mir

Acum 10 ani

Pai si de ce n-a venit la prezentarea oficiala in Piata Mica? Pentru ca acolo era puhoiul si nu aranjatii de la PSD ? :)
Raspunde

Vicky

Acum 10 ani

țara arde și baba se piaptănă...
Raspunde

sibi

Acum 10 ani

daaaa, anul asta nu a mai riscat. a platit niste aplaudaci.
Raspunde

pastorul

Acum 10 ani

nu l-as angaja pe ponta nici pe post de ingrijitor animale
Raspunde

sponsor generos

Acum 10 ani

Ofer 2500 euro aceluia care poate să-l facă pe Victor Ponta să nu mai vină vreodată la Sibiu. Vorbesc serios. ACUM ESTE MOMENTUL!
Raspunde

ghe

Acum 10 ani

Pontea asta e pe nicăieri. Nu vad pe nimeni sa aplaude in video. Cred ca se abtin sal scuipe pe pontea ca e titi aur de fata.
Raspunde

BB

Acum 10 ani

Ignorarea totală este tot ceea ce merită din plin acest \"domn prim-copy-paste\". Dar ce să facem dacă încă n-au pierit toţi aplaudacii. Avem soarta ce ne-o merităm. RUŞINE celor care au aplaudat şi celor care apar în pictorial prostituîndu-se.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus