Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

330 de posturi disponibile in judet

63 de anagajatori sibieni pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, 330 de posturi vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (291), Agnita (16), Cisnădie (15) şi Mediaş (8).

„Din totalul locurilor de muncă, 64 se adresează persoanelor cu studii superioare - economist, inginer construcţii civile, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer mecanică fină, inginer producţie, logoped, proiectant inginer mecanic şi specialist marketing. Restul de 266 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

fanel

Acum 10 ani

ma intereseaza daca se mai fac angajari la anaf sibiu unde trebuie s-a pun siviul cred ca nu la iasov e cam departe si din pozitia mea de somer neindemnizat de vreo 3 ani nu am resurse de a ma deplasa pina la regionala iasov
Raspunde

om

Acum 10 ani

acest dezastru national, scapat de sub sorijinul statului ........va fi cu consecinte pe termn lung!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus