Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Sibienii de la Microbis merg in turneu in Spania

Compania de Dans MICROBIS din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu prezintă în perioada 27 – 31 august  2013, în cadrul unui turneu în Spania, spectacolul de teatru-dans "Hurem, condiţia umană", în regia şi coregrafia lui Hugo Wolff.

Spectacolul va fi prezentat publicului din Lloret de Mar şi din Girona – în cadrul FITAG 2013 (Festivalul Internaţional de Teatru de Amatori de la Girona). Festival extrem de popular în Catalonia, FITAG promovează libertatea de exprimare, dialogul și schimbul de experienţă artistică, constituindu-se într-un motor de creativitate pentru tinerii artişti.

Prezentă pentru al doilea an consecutiv la acest festival, Compania de teatru-dans Microbis este singura companie din România selectată de organizatori pentru ediţia din 2013. Pentru a asigura succesul deplin al spectacolului, actorii-dansatori vor vorbi numai în spaniolă. Microbis va participa alături de companii din Israel, Mexic, Rusia, Tunisia, Argentina, Italia, Belgia, Spania şi Franţa.

„Suntem convinşi că şi în acest an publicul spaniol va aprecia noul spectacol HUREM al Companiei Microbis cu atât mai mult cu cât momentele de dans ce transpun fiecare etapă a vieţii unui om, sunt împletite cu versuri ce vor fi recitate în limba spaniolă. Spectacolul a fost recreat nu numai pentru publicul spaniol, ci şi pentru scena impresionantului Teatru Municipal din Girona“, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus