Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

51 medalii pentru patinatorii sibieni

Patinatorii sibieni se întorc cu 51 medalii de la cele trei competiţii naţionale care au avut loc în Târgu Mureş, în perioada 16-25 august. Cei 22 de patinatori sibieni au participat în perioada menţionată la Cupa „Memorialul Gall Karoly” la patinaj viteză pe role, la Campionatul Naţional de patinaj viteză pe role pentru copii şi Campionatul Naţional de patinaj viteză pe role pentru seniori şi juniori. „Toate aceste rezultate  remarcabile le dedicăm tuturor iubitorilor de sport în general şi iubitorilor patinajului viteză pe role în special. Mulţumim Primăriei Sibiu şi Casei de Cultură a Municipiului,  care au cofinanţat această perioadă de competiţii naţionale, la fel ca în ultimii 7  ani şi sper că vom beneficia de sprijinul acestora în continuare” a declarat profesorul Andrei Cristina, preşedintele Clubului Sportiv Societatea de Patinaj Sibiu.
Rezultatele patinatorilor au fost salutate și de primarul Klaus Johannis: „Îi felicit pe antrenori şi mai ales pe sportivii care au reuşit să obţină aceste rezultate la o competiţie naţională. Mă bucur că am putut să îi sprijinim în această deplasare şi îi asigur că vom continua să fim alături de aceşti sportivi care au demonstrat că au muncit mult. Felicitări întregului lot sibian.” a declarat primarul Klaus Johannis.
Patinatorii sibieni de la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu - Clubul Sportiv Societatea de Patinaj au obţinut un număr de 11 medalii la Cupa "Memorialul Gall Karoly”: Radu Patrusca - senior (argint), Marius Dascălu - juniori II (bronz), Iulia Vasilaş - juniori II (argint), Nicolae Avram - juniori III (aur), Ştefana Motronea - juniori III (aur), Xenia Moldovan - juniori III (argint), Andrei Şerbu - copii I (aur),  Cristina Zdrenghea - copii I (aur),  Rareş Soloveiu - copii II (bronz),  Natalia Căbulea - copii II (bronz),  Andrea Gnandt - copii III (aur). 
Patinatorii Bogdan Motronea, Cătălin Ifrim, Vlad Hordobeţ, Alexandra Bericsas, Ecaterina Boboc , Bianca Inulescu, Denisa Nemes si Karina Denghel s-au clasat pe locurile IV – VI. În clasamentul pe echipe, CSŞ Sibiu s-a clasat pe locul II.
La Campionatele Naţionale, nouă sportivi au luat nouă medalii de aur, 10 de argint şi 16 de bronz, trei dintre ei devenind campioni absoluţi. Iată rezultatele:  la categoria copii III fete, Andrea Gnandt, vicecampioana de anul trecut, câştigă titlul absolut cu două medalii de aur şi una de argint; la aceeaşi categorie, Bianca Inulescu, la primul ei campionat, obţine o medalie de aur la 2 x 250 metri şi două de argint la 500 m şi la general; la categoria copii II fete, Natalia Căbulea a obţinut bronzul la 750 m; la categoria copii II băieţi, Rareş Soloveiu a obţinut medalia de aur la 750 m şi medalii de bronz la 2 x 500m şi în clasamentul general; la categoria copii I fete, Cristina Zdrenghea câştigă absolutul cu încă un aur la 2 x 500 m şi argint la 2 x 1000 m; la categoria copii I băieţi, Andrei Şerbu a câştigat aur la proba 2 x 500 m şi 2 x 1000 m şi titlul absolut în clasamentul general; la categoria juniori III băieţi, Nicuşor Avram a obţinut patru medalii de bronz pe probe şi în clasamentul general;  la categoria juniori III fete, Ştefana Motronea, a obţinut medalia de argint la 1000 m şi încă trei medalii de bronz la 2 x 500 m, la 1500 m şi în clasamentul general; la categoria juniori II, Iulia Vasilaş a obţinut cinci medalii de argint.
La seniori Cristina Andrei a obţinut două medalii de bronz în  proba de 3000 m – cât şi în clasamentul general, iar Radu Patrusca a obţinut patru medalii de bronz în probele de 500,1000, 3000m şi în clasamentul general. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

solomon marcu

Acum 9 ani

lunecoşi sibienii ăştia.
Raspunde

Bursucul gastric

Acum 9 ani

Apai daca nu is cu steaua, is retarzi
Raspunde

Emil

Acum 9 ani

Felicitari tuturor !!
Raspunde

Adrian

Acum 9 ani

Bravo! Foarte frumoase rezultate!
Raspunde

X0l4Ty3kKK

Acum 8 ani

spune:Buna seara ! As avea o mica intrebare leagta de sponsorii echipei :Acestia sustin doar unele,,bisericutele = grupe, din cadrul clubului sau toate grupele de juniori adica echipa ca un tot unitar cum este normal?
Raspunde

kQ8OxDzpR

Acum 8 ani

Most of the terms in a no-fault insurance QuotesChimp stay the same as in a fault coverage. The important difference is the personal injury protection coverage, known as PIP. The PIP piece of the policy contract pays for the no-fault advantages that are mandated by state laws.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus