Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Pall-Ex Romania doneaza electrocasnice programului SOS Satul Copiilor Cisnadie

26 Octombrie 2013 02:19

Pentru fiecare palet transportat prin Platforma Centrală din Sibiu, Pall-Ex România donează câte cinci eurocenţi programului SOS Satul Copiilor Cisnădie – Sibiu (SOS Kinderdorf), anunță reprezentanții companiei și ai asociației caritabile. ”Fiecare membru al reţelei Pall-Ex România a contribuit prin donaţii la fondul creat, iar astfel s-au strâns 2.300 de Euro pentru asociaţia caritabilă. Pentru a se asigura că atât asociaţia, cât şi copiii pot beneficia cât mai bine de contribuţiile companiilor de transport, Pall-Ex România a folosit fondul creat pentru a dona bunuri electrocasnice precum maşini de spălat, frigidere, aragazuri, aspiratoare şi televizoare. Pană acum, 15 bunuri electrocasnice au fost donate programului din Sibiu: SOS Satul Copiilor Cisnădie, pentru a ajuta copiii îngrijiți zi de zi în casele familiale SOS”, se arată într-un comunicat de presă.
“Rețeaua de membri a fost extrem de receptivă la inițiativa noastră «Speranță pentru Viitor». Suntem foarte fericiți că datorită eforturilor noastre și ale asociației SOS Satele Copiilor Romania, un număr mare de copii au putut beneficia de aparatura donată”,  spune Claudiu Hila, General Manager al Pall-Ex România. Compania donatoare este ”prima reţea de distribuţie mărfuri paletizate din Estul Europei, care promovează un model inovativ de distribuție a mărfurilor paletizate și de reducere a costurilor”.

Dorim să mulțumim tuturor membrilor Pall-Ex pentru contribuția lor și sperăm că eforturile noastre vor încuraja și alte companii să se implice și să ajute asociația în viitor”, reprezentanții SOS Satul Copiilor Cisnădie


Foto: SOS Satele Copiilor

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

popolescu

Acum 7 ani

Mda.... Stati in loc cu palexu vostru, alti tepari din grupul delamode care isi recruteaza membrii si ii sufoca cu taxe si reguli. Clientii sunt sugrumati de tarife uriase si recompensati cu servicii slabe. Palex = serviciu slab, scump, ambalat frumos si sustinut de mult marketing. Pacat ca si marketingul asta e de foarte slaba calitate. Palex si Delamode au acelasi board deci e aceeasi marie cu alta palarie. Pentru potentialii membri Palex: Ganditi-va de 2 ori pana aderati grupului pentru ca pe afara e vopsit gardu si inauntru e HILLA
Raspunde

@1

Acum 7 ani

:)))) sa sti ca adevar ai grait. Pai si articolul asta tot din marketing-ul pallex face parte... am avut probleme cu ei cu marfa deteriorata. se laudau cu sisteme video avansate care o vede si pe mama din delamode si nu au fost in stare sa imi arate o inregitrare PENTRU CA SIGUR NU AU. De despagubiri ce sa mai zic... am murit incet desi sa te fereasca Dumnezeu sa nu respecti regulile lor care sunt cu miile... Mergeti la Palex!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus