Vineri,
02.06.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Incepe saptamana filmului latino-american la Sibiu

Centrul Cultural Latino-American din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu organizează, în perioada 28 octombrie – 03 noirmvrie 2013, Săptămâna Filmului Latino- American.

Evenimentul este organizat cu sprijinul GRULAC - Grupul Ambasadorilor din Statele Americii Latine și Caraibelor, a cărui președinte este  Ambasada Chile, prin Excelența Sa dna Ambasador  María Eliana Cuevas Bernales şi al Facultăţii de Drept din Sibiu.

Festivitatea de deschidere are loc în Aula Magna a Facultății de Drept în data de 28 octombrie, de la ora 17:00. La ceremonie vor participa Ambasadorul Statelor Unite Mexicane - Excelenţa Sa Agustin Guiterrez Canet, precum și conducerea Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a  Facultății de Drept, din Calea Dumbrăvii Nr. 34 și constă în  rularea unor filme artistice puse la dispoziție de Ambasadele Americii Latine la București, în fiecare seară de la ora 18.00.

Ianugurarea oficială a Centrului Cultural Latino-American a avut loc în octombrie 2011. Rezultat al relaţiilor de parteneriat existente între România şi statele Americii Latine,  Centrul Cultural are menirea de a realiza proiecte culturale și de cercetare commune, precum şi de a sprijini schimburi de experienţă şi material bibliografic. Centrul Cultural Latino-American are, de asemnea, rolul de a face cunoscută publicului șibian cultura latino-americană.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus