Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Natalie Portman ar putea-o interpreta pe Britney Spears pe marile ecrane

Cântăreaţa Britney Spears vrea ca actriţa Natalie Portman să joace rolul ei într-un film biografic, în cazul în care se va face vreodată o peliculă despre viaţa ei.

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri realizată pe Twitter pentru a-şi promova noul său album, "Britney Jean", cântăreaţa a fost întrebată: "Dacă ai putea să alegi pe cineva care să joace rolul tău într-un film, pe cine ai alege?".

Britney, în vârstă de 31 de ani, a spus că Natalie Portman, în vârstă de 32 de ani, care şi-a început cariera în urmă cu 20 de ani şi, la fel ca ea, a crescut în lumina reflectoarelor, ar fi o alegere bună, informează contactmusic.com.

De asemenea, Britney a dezvăluit şi care este obsesia ei recentă. Cântăreaţa a spus că este foarte interesată de îngrijirea pielii, iar, la o "sesiune de bârfe" cu prietenele, ar discuta despre "îngrijirea pielii, despre rolul de părinte, despre pantofi, exerciţii, yoga".

Mai mult decât atât, Britney Spears a vorbit şi despre spectacolul pe care îl va susţine, în decembrie, în Las Vegas, declarând că se simte agitată, întrucât se apropie data la care va avea loc show-ul.

Cântăreaţa va cânta unele dintre cele mai mari hituri ale sale, inclusiv "Baby One More Time" şi "Oops I Did It Again", dar nu va purta vechile sale costume pentru interpretarea acestor piese. Ea a adăugat: "Veţi vedea totul într-o perspectivă nouă".

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat recent în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Flo

Acum 10 ani

Splendideloooorrrrr!!! Ce bune at-i f-i la noi in crisma in Valea Aurie!!!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Mai interesant cred că ar fi viţeversa. Cred că numai aşa s-ar putea păstra în limite normale raportul preţ calitate. Desigur, dacă şi cei de la Ioneda sunt de acord.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

O catastrofa despre alta catastrofa...Britney Spears e bagata mereu pe usa-din-spate; a castigat imens anul trecut..INSA are un manager fantastic, face din kkt bici si mai si face pleazna; pe acesta ar trebui sa-l cumparati sa va aduca la punct in economie..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus