Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Vrei sa te angajezi? Alege unul dintre cele peste 300 de posturi oferite de AJOFM Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că la începutul lunii noiembrie, angajatorii pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, 309 posturi vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (232), Mediaş (42), Cisnădie (20), Agnita (14) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 42 se adreseaza persoanelor cu studii superioare - economist, director vânzări, inginer de sistem software, inginer electronist, inspector de specialitate daune, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, şef serviciu, specialist în domeniul calităţii. Restul de 267 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

sinian getbeget

Acum 10 ani

doresc un loc unde sa***pe bani multi.
Raspunde

sibian getbeget

Acum 10 ani

doresc un loc unde sa efectuez laba pe bani multi.
Raspunde

muncitor fraier

Acum 10 ani

bai pe cind scoateti la concurs servicile alea la stat dar nu de vorba ,platite gras si vesnic in concedi ,astea sunt cu circuit inchis se elibereaza numai cind mai pleaca cite unu pe cale naturala si postul ocupat de unu de este pe teava adica dinasti ,nu de alta dar nu orcine se pricepe de dat din clanta trebuie studi aprofundate de menegment si multe diplome de doctoranzi in economie de acea am ajuns la sapa de lemn
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus