Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Biblioteca Universitatii "Lucian Blaga" face o noapte Smart

Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu îşi deschide porţile în data de 15 noiembrie 2013, începând cu ora 16:00 şi până târziu în noapte (ora 00:00), pentru cea de-a doua ediţie a Nocturnei Bibliotecii.

Evenimentul se va derula sub genericul ”Noaptea SMART a Bibliotecii ULBS” și reprezintă o campanie de activităţi culturale şi recreative pe timp de noapte.

”Pentru Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu Nocturna Bibliotecii este o oportunitate de a fi mai aproape de cititorii săi, de a le oferi o perspectivă inedită asupra serviciilor şi resurselor de care dispune, de a creea punţi de dialog şi colaborare între toţi iubitorii de carte şi cultură din Sibiu. Va fi cea mai lunga noapte de noiembrie dedicată culturii, bunului gust, inovaţiei şi creativităţii, iar programul va fi unul special: de la tururi ghidate de vizitare a bibliotecii, lansări de carte, momente artistice, până la expoziţii de carte şi fotografie, ateliere de creaţie, proiecţii de filme”, au transmis reprezentanții ULBS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mosu

Acum 10 ani

poza bibleoteci este eronat postata cu imaginea Facultati de Medicina ,da corpul B din dreapta este bibleoteca ULBS pe fontispiciul cladiri este trecuta imaginea ULBS mama tuturora facultatilor , si ce a fost omis cu buna intentie sigla cu numele facultati de Medicina Victor Papilian .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus