Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Craiovenii, cea mai recenta victima a sibienilor. La baschet

CSU Sibiu confirmă forma bună în care se află în acest campionat, cu o victorie în etapa disputată sâmbătă. Victima sibienilor, în meciul disputat în Sala Transilvania, au fost oltenii de la Sport Club Municipal Universitatea Craiova, care au plecat învinși cu scorul de 82-70.

Sibienii au condus fără dificultate, în prima parte a jocului. Sfertul doi avea să fie, însă, unul tensionat, în care spectatorii au acuzat mai multe erori de arbitraj. Măcinați de decizii dictate împotriva lor, sibienii au cedat avantajul pe tabelă, iar craiovenii au reușit să treacă la conducere și au intrat la vestiare cu un avantaj de două puncte, scor 36-38.

După pauză, ambele echipe au încercat să preia conducerea, dar sibienii, împinși de la spate de cei 2.000 de spectatori prezenți în tribune, s-au dovedit mai puternici în final.

Principalul marcator al CSU, în această partidă, a fost Matias Ceskovic, cu 24 de puncte, urmat de Bojovic, cu 22 de puncte.

CSU Atlassib Sibiu se menține, după șapte etape, pe locul trei al clasamentului, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Asesoft Ploiești. Sibienii au cedat un singur meci în acest tur de campionat, disputat împotriva liderului la zi al campionatului, CS Municipal Oradea.

În următoarea etapă, sibienii vor juca în deplasare la Gaz Metan Mediaș, duminică, 17 noiembrie. Medieșenii au pierdut în acest week-end, în deplasare la U Cluj, cu scorul de 81-90.

Potrivit site-ului suporterilor sibieni, csufans.ro, la CSU Sibiu se întoarce, din acest sezon, și americanul Brandon Johnson, care a câștigat o medalie de bronz cu universitarii sibieni, sub comanda lui Peter Schommers. Johnson a mai jucat la CSU Sibiu în perioada 2008-2010 și, potrivit csufans.ro, s-ar afla în oraș, pentru discuții cu oficialii clubului, încă de sâmbătă. Informația nu a fost confirmată, deocamdată, de conducerea CSU Sibiu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus