Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Peste 350 de posturi disponibile in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă sibienii că în această săptămână angajatorii din judeţ pun la dispoziţia celor interesaţi 359 de posturi.

„Din totalul locurilor de muncă, 48 se adresează persoanelor cu studii superioare - controlor calitate, dispecer, inginer de sistem software, inginer electronist, inspector de specialitate daune, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, şef birou, specialist în domeniul calităţii. Restul de 311 posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus