Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

17 masini ale Prospectiuni SA gasite cu cauciucurile taiate, la Medias

Conform Nova Tv Mediaș, nu mai puțin de 17 mașini ale societății Prospecțiuni SA au fost găsite în această dimineață cu cauciucurile tăiate. Autovehiculele fuseseră parcate în fața hotelului Central din Mediaș.

Poliția Mediaș a deschis o anchetă în urma sesizărilor. Toată lumea pune acțiunea de azi-noapte pe seama tensiunilor din ultima vreme din comuna Moșna, acolo unde între reprezentanții Prospecțiuni SA și localinicii sprijiniți de activiști au avut loc mai multe confruntări.

Sursa foto

Vizualizari: 329

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

cablu

Acum 7 ani

si le-au taiat singuri si hopa
Raspunde

Prospescu\'

Acum 7 ani

Well played, Medias people!!!
Raspunde

calin

Acum 7 ani

frumos articol, doar ca ati uitat zilele trecute sa scrieti articole despre evenimentele de la Mosna la care acum tangential faceti referire. Cata reclama luati de la firmele din grupul Dafora sa nu scrieti?
Raspunde

@3

Acum 7 ani

Mai bine întreabă-i cîți bani iau de la escrocii de pdl-iști și în primul rînd de la sârma idioată de raluca curcan(turcan)? de nu trece o zi să nu apară un articol jalnic despre ei?fuck off...fuckin jurnalists!!!!
Raspunde

curul sfatului

Acum 7 ani

Astia de la***sfatului vor aur si gaze. Astia nu sunt jurnalisti sau analisti, sunt anali. Scriu doar articole despre unde se mai haleste prin Sibiu si diverse evenimente, circ pentru pulime, de prin urba. Si de aici faptul ca nu scriu nimic despre tinerii care protesteaza saptamana de saptamana si nimic despre ilegalitatile de la Mosna-Alma Vii si toata zona aflata sub asediu de catre Prospectiuni SA, cu complicitatea primarilor, consilierilor, politiei locale si padurarilor care ameninta oamenii ca nu vor mai primii lemne. Adevaratii jurnalisti ar merge in teren dar astia de la***sfatului sunt niste labe triste.
Raspunde

@5

Acum 7 ani

Cum sa scrie!!! ei fac articole cu ce se mai haleste prin Sibiu si despre alte aberatii ! pentru asta plateste nea\' Tender si pe Deleanu si altii .... doare Deleanu scrie ce-i dicteaza buzunarul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus