Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Copiii de la Puma Club Sibiu sunt noii "Campioni ai Romaniei" la Taekwon-Do

Sportivii de Puma Club Sibiu s-au întors acasă încărcați de medalii și premii de la Cupa României la Taekwon-Do. Mai mult decât atât, lotul de copii a fost fost declarat “Campionii României”.

În perioada 15-17 noiembrie 2013, membrii Clubului au participat la Baia Mare la Cupa României la Taekwon-Do I.T.F. 2013, unde au obţinut performanţe deosebite. Cei 6 seniori, 3 juniori şi 12 copii s-au întors la Sibiu învingători, aducând acasă 12 medalii de aur, 8 medalii de argint şi 5 medalii de bronz. Lotul de copii a fost declarat “Campionii României”, întrucât a obţinut locul I, în clasamentul general al competiţiei, cu cele mai multe medalii de aur.

Nici seniorii nu s-au lăsat mai prejos, obţinând Locul I la lupte echipe seniori. Echipa de seniori a fost compusă din membrii consacraţi ai Clubului: Adrian Bibu, Ciprian Banea, Dani Mărginean, Radu şi Vlad Buştiuc, Dani Borcea, antrenaţi cu entuziasm de Alin Lazurca.

De reţinut faptul că, Cupa României la Taekwon-Do I.T.F. reprezintă al doilea mare concurs naţional în domeniu, ca importanţă, după Campionatul Naţional de Taekwon-Do. În cadrul competiţiei s-au desfăşurat probe de luptă, tull, spargeri forţă şi tehnici speciale, pe diferite categorii de vârstă, de la 6 la 35 ani.

“De-a lungul timpului, sportivii noştri de la PUMA au participat şi au obţinut performaţe remarcabile în cadrul Campionatelor Naţionale de Taekwondo la care au luat parte. Printre performaţele obţinute se numără: în 2010 Locul 1 pe echipe în cadrul Cupei României, iar în 2011 şi 2012 copii au devenit campionii României la Taekwondo, ocupând prima treaptă a podiumului. Nici în 2013 nu ne-am lăsat mai prejos, obţinând două titluri importante: Locul I lupte echipe seniori şi Locul I în clasamentul general pentru copii în cadrul Cupei României, un concurs bine organizat, pentru care ne-am pregatit două luni de zile pentru a putea obţine rezultatele dorite. Si se pare ca am reuşit ceea ce ne-am propus.”, declară Ciprian Banea, secretarul general PUMA Club.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

B.Utoru

Acum 9 ani

Vezi să nu te ia ei puţin la tae-kwon-do, sasule.
Raspunde

Laura

Acum 9 ani

Felicitari!!!!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

Sincere felicitari pentru acesti sportivi, dar daca ei au ramas reprezentativi ptr. sportul sibian, e vina lui johannis-sens-giratoriu, care are pretentii ca numai recuperatorii de case sasesti sa razbeasca...
Raspunde

mario

Acum 9 ani

feliciter pt copiiii si salutari multe aline esti un antrenor adevarat
Raspunde

Vasi Pascariu

Acum 9 ani

FELICITARI... ! Dar nu este nimic nou...!! ,, Sibienii sunt campionii Romaniei \'\' chiar si campioni Europeni si Mondiali, incepand din 1995, atunci fiind campioni Vali Enache, Alin Lazurca Alin, Cipi Banea Ciprian, Florin Birlut, ei exceland astazi ca antrenori de club sau chiar Antrenor de Echipa Nationala Taekwon-do I.T.F a Romaniei : Alin Lazurca !!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Bravos copii, faină treabă! Acu\' să va iau la tractat în rangă mămicile că merită și ele săracele.
Raspunde

Adevaratul Georg pentru clonul de la 6.

Acum 9 ani

\"De esti tu acela, nu-ti sunt muma eu!\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus