Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Primarul celor sapte sate: "nu am promis nimic. Sincer"

Nicolae Şuşa este la al doilea mandat de primar peste cea de-a treia comună – ca mărime – din judeţ. La rubrica Moţu' Satului, tânărul primar nu are ce să spună despre promisiunile făcute, căci la fel ca restul sătenilor spune că s-a ferit de acestea. "Nu am promis chiar nimic. Sincer. De promisiuni e sătulă lumea, chiar are alergie la aşa ceva. Mai bine am făcut şi am ajuns de la 124 de voturi ce am avut în primul mandat ca diferenţă, la 712 voturi diferenţă la alegerile de anul trecut", susţine Şuşa.

De făcut spune că a făcut drumuri, şcoli şi cămine culturale. "Am făcut şcolile, eu zic că sunt printre cele mai frumoase din judeţ. Copiii au încălţăminte de interior, de fiecare dată când vin o folosesc, iar la plecare schimbă din nou încălţămintea. Fiecare are dulapul lui, iar tot mobilierul este foarte bine întreţinut. Am turnat asfalt la Ştenea, 2,5 km, în colaborare cu CJ am asfaltat 800 şi ceva de metri de la staţia de asfalt până la DN14, am turnat asfalt în Calvaser pe strada principală, doi kilometri. Apoi, cămin cultural nou la Ştenea, am reabilitat căminul cultural din Calvaser, am făcut un pod mare la Răchite, mai sunt şi altele", spune primarul de opoziţie (e membru PDL, dar susţine că acest lucru nu se simte).

"Este o comună destul de greu de administrat, având şapte sate. Să mişti lucrurile în şapte locuri nu e chiar uşor, dar dacă am venit aici trebuie să fac", Nicolae Şuşa, primarul comunei Şeica Mare


Ce urmează

La începutul anului viitor ar urma să fie pusă în funcţiune şi reţeaua de apă-canal. "Reţelele de apă-canal acum le predăm la operator. Prin ianuarie – februarie vom termina, vor fi funcţionale şi reţelele de apă şi canal". Proiectele pentru anul viitor ţin tot de infrastructură. "La anul vom face un tratament dublu-bituminos al drumului care leagă Şeica Mare de Petiş. Demarăm un proiect,  tot cu CJ Sibiu, de asfaltare a drumului Şeica Mare – Şeica Mică, ceea ce pe noi ne avantajează mult".
Primarul se arată un optimist. "Am vrut să demonstrez că dacă ai ambiţie, suflet şi chiar vrei să faci, se mişcă lucrurile. Iar la Şeica Mare au început să funcţioneze. Căci dacă te iei numai după lucrurile negative, chiar îţi vine să laşi totul şi să pleci din ţară. Dar trebuie să depăşim aceste situaţii".

Avere de primar

Declaraţia de avere a lui Nicolae Şuşa, completată în aprilie anul trecut, nu este una tocmai stufoasă. În afara unui teren agricol de un ha, primarul a mai declarat două case de câte 52 – 53 de mp fiecare, situate în Sibiu, şi un autoturism Audi A4, fabricat în 2005. Fără conturi sau datorii, primarul declară un venit anual de 30276 de lei (aproximativ 2.500 de lei, lunar).

Foto: Monitorul de Mediaş

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2015

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

lea

Acum 9 ani

Cred ca sunt putine exemple ca acesta, iar daca ne raportam la declaratiile de avere si interes ale altor primari ce LIPSESC CU DESAVARSIRE a fi publice.....am putea afla poate multe informatii interzise si socante ! Intre timp probabil averile acestora trecand pe rude , fii...sau fice... Multi salariati ai statului nu sunt capabili sa=si indeplineasca functia pentru un post la birou, iar ca primar cu MULTE SATE PARE INTERESANT SA FI ATAT DE COMPETENT sau poate alte interese exista
Raspunde

Titi

Acum 9 ani

la Buia nu a-ti facut nimic ,mizerie peste tot satul ,drumurile se ineaca in noroaie ,pe Calba Plin de Gunoi domnule Primär.
Raspunde

Tito

Acum 9 ani

Sinteti primarul de pe Valea BUIE .La buia nu se vede nimica facut,drumurile Pline de gropi si noroaiele pina La GIT .
Raspunde

munca la domiciliu

Acum 8 ani

\'\'Drumul spre prosperitatea ta începe în momentul în care transformi SPERanţa în voinţă şi îţi faci un plan. Mai departe, totul ţine de TENACITATEa cu care îţi urmezi planul Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Oferim pregatire gratuita si contract legal, indiferent de experienta in campul muncii, sau de studii! Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail cu textul “Info” la adresa maritof67***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus