Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Pompierii, solicitati la Super Mamma, pe Balcescu

Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat aseară, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. O sesizare de fum intens la subsolul fast-food-ului Super Mamma a fost lansată pe numărul de urgenţă 112.

Pompierii care au ajuns la faţa locului nu au avut, însă, foarte mult de lucru. “S-a dovedit că era vorba doar despre un scurt-circuit la o plită electrică. Nu a mai fost nevoie să intervenim”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Laurenţiu Bratosin.

Zona centrală a Sibiului este foarte sensibilă, din punct de vedere al incendiilor. Din cauza construcţiilor vechi, care înglobează multe materiale inflamabile, flacăra se poate extinde rapid. În urmă cu aproape 5 ani, un incendiu a izbucnit la mansarda unui imobil situat pe Bălcescu. Atunci, patru apartamente situate în una dintre clădirile fostului baron Samuel von Brukenthal au ars, iar flăcările au fost stinse abia după trei ore. Pompierii au depus, atunci, eforturi mari pentru ca focul să nu se extindă şi la clădirile din jur.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

joseph

Acum 9 ani

:D
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ce-ai pățit, băi, clonă rânjită, ai rămas cu rictus ?
Raspunde

mda

Acum 9 ani

reclama gratuita
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

În articol se face referire la clădirea de pe Pietonala N. Bălcescu nr. 12, cunoscută drept Casa Michael Brukenthal (nepotul guvernatorului Samuel von Brukenthal). Tot un Brukenthal, dar Michael (nu Samuel). Casa (edificată între 1786-1790) a aparţinut baronului Michael Brukenthal şi soţiei acestuia, contesa Kristina Teleki. Mai multe detalii, aici: ***www.patrimoniu.sibiu.ro/cladiri/detail/207
Raspunde

cititor

Acum 9 ani

pute de la o poştă, ,,din Nocrich\" că tot s-a închis, a reclamă . ce şpagă v -a dat pocăitul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus