Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Bataie in trafic, in plin centru. A scos bata de sub bancheta

Doi bărbați s-au luat ieri la bătaie, pe strada Avram Iancu, din cauza unei neînțelegeri în trafic.

Un șofer de 24 de ani a parcat pe trotuar, într-o zonă în care acest lucru este interzis. Speriat că maşina ar fi putut să-l lovească, un pieton i-a adresat şoferului câteva cuvinte “de bine”. Gest suficient ca să-l scoată din sărite pe conducătorul auto, care a scos din maşină o bâtă şi l-a lovit pe pieton.

Ambii sibieni au mers, apoi, singuri la Poliţie, ca să depună sesizări. În baza acestora, poliţiştii Secţiei de Poliţie pentru Centrul Istoric au stabilit că niciunul dintre cei doi nu a fost uşă de biserică.

“Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991, republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe, urmând ca victima să depună certificat medico-legal privind numărul de zile de îngrijiri medicale acordate. Pietonul este şi el cercetat penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Ambii bărbaţi implicaţi în scandalul care a avut loc ieri, în jurul prânzului, pe strada Avram Iancu sunt din Sibiu.

Lovită pe trecere, de un taximetrist băut

Un incident a avut loc, tot ieri, și pe strada Filarmonicii. O bătrână de 78 de ani a fost lovită în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul, conducător auto pe o mașină de taxi, a fugit de la locul accidentului. Sibianca a sesizat imediat Poliția, iar agenții au descoperit că cel care a lovit-o este un bărbat în vârstă de 64 de ani,  care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

"În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier Sibiu. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă (184 alin. 1 şi alin. 3 Cod penal), conducerea unui autoturism pe drumurile publice având alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

velocipedistus pedestras

Acum 10 ani

Așadar, să recapitulăm... Smardoiul de la volan, după ce-a ieșit la cafteală cu ghioaga, parcând ilegal, a mers apoi la poliție, cherchelit fiind, să reclame obrăznicia pietonului. Ferească sfantu\'...
Raspunde

Mona

Acum 10 ani

Si ce ne mai suparam cand ne desconsidera astia din Vest...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Nu, ăla cherchelit era altul, cel lovit era femeie iar ghioaga era taxiul.
Raspunde

baltagu\'

Acum 10 ani

A, corect, e alt caz... În apărarea smardoiului, îmi fac o mea culpa și retrag cherchelirea de pe listă.
Raspunde

vâlcean

Acum 10 ani

Un articol despre datini şi obiceiuri fine din Ardeal.
Raspunde

@1,3,4

Acum 10 ani

Apăi io cred că voi sunteți mai chercheliți decât cei în cauză...miștocari ca miștocari,dar o dați înspre penibil,sunteți ca lolek și bolek-tandemu fantomă de pe vremuri!!!da nu-i rău...umor grobian să hie pe-aci.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

sa ma scuzi mai valcene dar la voi acolo sunteti etalon de comportament, obiceiuri si datini?
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Lasati frate dosarele penale...aplicati amenzi...3000 lei pentru sofer si 2-3 luni pauza la condus sa vada si el cum e sa te deplasezi pe jos! Iar pentru taximetristul insetat, 3 ani de pauza generala, ca sa traiasca omul din pensie si sa uite gustul alcoolului!
Raspunde

@valcean

Acum 10 ani

ca voi aveti un comportament exemplar... mai ales cand va dati mari prin trafic....ce mai veniti in sibiu daca va credeti atat de educati si cizelati???
Raspunde

@5

Acum 10 ani

se poate ca cel putin unul din cei doi sa aiba radacini oltenesti pentru ca in casele vechi din centru, in locul sasilor, s-au pripasit tot felul de venetici.
Raspunde

deceneu

Acum 10 ani

venetic este si taranul mutat la oras, nu musai moldoveanul sau olteanul sau cine mai vrei tu @5. da asta\'i alta dilemma a societatii modern. Siby ma raliez la opinia ta+ceva munca pentru comunitate ca aici si comunitatea are de suferit...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus