Vineri,
01.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Diana Pavelescu, aleasa vicepresedinte al Fortei Civice

Președinta organizației Sibiu a PArtidului Forța Civică, Diana Pavelescu, a fost aleasă vicepreședinte la nivel național, în urma Consiliului Naţional Extraordinar, care a avut loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Ea a primit 922 de voturi, din 1115 valabil exprimate. “Încrederea ce mi-a fost acordată nu face decât să mă onoreze, dar, în același timp mă și obligă atât față de colegii mei din partid, cât și față de sibieni. Este o responsabilitate pe care mi-o asum și voi face tot posibilul ca interesele sibienilor să fie bine reprezentate la București”, a declarat Diana Pavelescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Nu pot sa cred

Acum 8 ani

Extraordinar!! MRU, ce criterii de promovare in partid aveti? Sunt multe asemenea si ar putea intari bine partidul. Pacat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus