Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Sibiu Winter Challenge

Perioada de desfasurare: 21 decembrie 2013

Loc de desfasurare: Arena Platoș & Arka Park

Interval orar: 10:00 – 22:00

 Inspirat de conceptul “World Challenge Day”, un concurs internațional al sportului de masă, organizat la Sibiu în anul 1993, „Sibiu Winter Challenge” oferă participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată. Gazdele evenimentului vor fi pârtia Arena Platoș și parcul de aventuri Arka Park. Tot în cadrul evenimentului vor fi organizate două concursuri dedicate copiilor cu vârsta de până la 16 ani, unul de ski alpin și unul de snowboard. Ziua dedicată mișcării se va încheia tot pe pârtie cu un concert al trupei Subcarpați, trupa care cântă în premieră la Sibiu. Mai multe detalii pe site-ul www.pumaclub.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus