Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ponta mai taie o panglica la Sibiu, inaintea celei de pe autostrada

Premierul Victor Ponta are un program încărcat de inaugurări: înaintea celei de pe autostrada Sibiu – Săliște, premierul este așteptat la Racovița, unde a fost finalizată o hidrocentrală cu o putere instalată de 31,5 MW (ce va spori cu zece procente capacitatea de producție a energiei electrice de către Hidroelectrica Sibiu).
Hidrocentrala de la Racovița este una de tip ”baraj” cursul Oltului fiind deviat prin noua construcție în vara lui 2011. Lacul de acumulare creat pentru această investiție are o suprafață de peste 330 de ha cu un volum de apă de peste 14 milioane de metri cubi.
Deschiderea hidrocentralei era preconizată, inițial, pentru finele lui 2012. Ea va fi inaugurată oficial joi, 19 decembrie, de la ora 10:00, în prezența premierului, a ministrului delegat pentru energie și a conducerii Hidroelectrica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

mosu

Acum 10 ani

Ponta tine-o tot asa in panglici ca faci bine ,nu te lua dupa gura slabilor de la PDL care crapa de ciuda, mergi pe linia ta ca e bine lumea simte deja binele mic dar este un inceput
Raspunde

gigel

Acum 10 ani

@Mosule esti senil, mai iesi din casa si uitate pe strada, nu te uita doar la Antena3.
Raspunde

lingou pupincurist

Acum 10 ani

Braravo Pompa tine-o tot asa, nu te uita la altii, uita-te numai la tine, la linia ta..
Raspunde

un energetician

Acum 10 ani

......(ce va spori cu zece procente capacitatea de producție a energiei electrice de către Hidroelectrica). Afirmatia de mai sus este o PROSTIE!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

4, de la ponta suntem deja obișnuiți cu astfel de aberații.
Raspunde

john

Acum 10 ani

Abia aștept momentul când ponta cel viteaz v-a inaugura o nouă pușcărie,mare și încăpătoare,pt că este nevoie de așa ceva la câți infractori politicieni corupți mișună nestingheriți pe la Românica,să vedem dacă atunci se mai înghesuie atâtea vip-uri la taiat panglica!!!!!!!
Raspunde

belu

Acum 10 ani

bai ma iesiti din casa nu va mai uitati la antena 3 ,uitativa la b 1 ca acolo s-au adunat fosti securisti a lui ceausescu bai de acea sunt stadioanele goale la meciuri acum lumea se uita la meciurile intre fosti securisti a lui ceausescu ,singura televiziune care mai pune un pic de presiune si pe manglitori neamului si aici ma refer la dezbateri serioase [legea pensilor ]este romania tv restu numai acuze de copii nu eu am furat dar si tu ai furat
Raspunde

@belu

Acum 10 ani

Nu zici tu rău,am eu însă o recomandare pt tine și nivelul tău de gândire ,tu ar trebui nu la B1 sau România tv ci doar la Cartoon Network să te holbezi sau la Trinitas,pt că ești cam sărac,cu duhul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus