Luni,
26.02.2024
Partial Noros
Acum
13°C

Peste 400 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu pune la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 415 posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (340),Mediaş (33), Agnita (20), Cisnădie (20), Avrig (1) şi Dumbrăveni (1).

„Din totalul locurilor de munca, 40 se adresează persoanelor cu studii superioare - auditor intern, consilier juridic, contabil – şef, economist, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inspector de specialitate iîn administraţia publică, inspector/referent resurse umane, medic specialist, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, şef birou instituţie publică, şef proiect/program. Restul de 375 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Foto: www.army.md

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

UNU

Acum 10 ani

sunt in cautarea unui loc de munca dar nu ori unde ,functionar la bani publici nu de alta dar sunt in apropierea pensionari si vreau sa-mi creasca si mie punctu de pensie ca la legile strimbe care leau dat salvatori neamului [parlamentu ]dupa o vechime de peste 40 de ani trebuie s-a ma duc la primarie pentru ajutor de incalzire si o recomandare la cantina sociala a primariei ,asatep oferte serioase nu sunt pretentios acept si un salar modest de 1500 de euroi s-au echivalentu in lei s-au roni nu romi
Raspunde

@1UNU

Acum 10 ani

Iar postezi beat mangă analfabetule?să-ți dea johannis căteva mii de euroi acum de sărbători,că doar nu-l vei fi lăudat un an întreg moca papagalule,trompetistule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus